2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من الکساندرلایت، سال ۹۹ شروع کردم، توی تخفیفان پیداش کرده بودم، فکر کنم دوره ش رو کامل کردم ۴ تومن دراومد برام، الان سالی یکبار باید برم ولی خوب درنیومده الان یکسال و نیم شد، یکجا جدید پیدا کردم برم برای شارژ، هزینه ش ۳۰۰ میشه برام، دست و پام نیست

من الکساندرلایت، سال ۹۹ شروع کردم، توی تخفیفان پیداش کرده بودم، فکر کنم دوره ش رو کامل کردم ۴ تومن د ...

الکساندرا باسری شخصی درسته؟

دستگاهت چه رنگ بود؟

درد نداشت؟

موهای کرکی روبرد؟

تیتانیوم قیمتش مناسب تره درسته ؟ بعد موهای کرکی روجواداد؟

ن اتفاقا تیتانیوم گرون تره. من فول بادی ۶۰۰میرم هرجلسه. موهای کرکی روی شکم یا رون بازو موهای ظریف کرکی لیزر نمیکنن چون بدتر کلفت در میاد

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  
الکساندرا باسری شخصی درسته؟ دستگاهت چه رنگ بود؟ درد نداشت؟ موهای کرکی روبرد؟

متوجه نشدم، الکساندرالایت کندلا بود، آخرین سری رفته بودم خنک کنش خراب شد وسط کار، آخرای کارم رو با زحمت تحمل کردم، اومدم خونه، فرداش کل تنم کهیر زد، اینقدر ترسیدم زنگ زدم بهشون گفتم گفت محاله ما تا الان همچین موردی نداشتیم حتما به چیزی حساسیت داشتی، توی اینترنت سرچ کردم احتمال دادم بخاطر لیزر بدون خنک کن بوده باشه، البته خدا رو شکر یک روزه بود و سریع رفع شد

من اول که میخاستم شروع کنم، ران پام رو هم لیزر میخاسنم انجام بدم ولی اپراتورش گفت اینا کرکی هست دست نزن اگه دربیاد ضخیم میشه منصرف شدم، ولی شکم و باسن که کرکی داشت خیلی راضیم، فکر کن بعد یک سال و نیم فقط یکبار تمیزکاری کردم، 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز