2777
2789
فول الان به من گفتن ۷۵۰  باالکس

الکس قدیمیه دستگاهش و به شدت میسوزی . ولی تیتانیوم دستگاه جدید اصلا درد سوختن نداره قدرت اشعه زیاد زودتر از الکس هم نتیجه میده

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  
فول الان به من گفتن ۷۵۰  باالکس

من تیکه ای رفتم، به قول خودشون نقاط کاربردی فقط، جلسه اول که رفتم اپراتور میگفت اینجوری بهتره فول بادی که میان اپراتور خسته میشه، کمی دقت میاد پایین

حالا من دست و پام رو میخام شروع کنم برم،

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

متوجه نشدم، الکساندرالایت کندلا بود، آخرین سری رفته بودم خنک کنش خراب شد وسط کار، آخرای کارم رو با ز ...

ممنونم ازکمکتون 

من واقعیتش ازدرد لیزر بیکینی می ترسم وهم چنین اندکی خجالت  

ممنونم ازکمکتون  من واقعیتش ازدرد لیزر بیکینی می ترسم وهم چنین اندکی خجالت  

اون قسمت حتی با خنک کن هم یک درد کمی داره، ولی قابل تحمله، دفعه اول سخته بعد خجالت هم کم میشه😁

دردش کمه یازیاده بااین دستگاه بعد سری شخصی داره یانه؟

بله سری شخصی داره هر جلسه میبرم، اون اول یادم نیست فکر کنم حدود ۵۰ تومن سری رو حساب کرد، هر جلسه با خودم میبرم میارم، سری بیشتر بخاطر ناحیه بیکینی هست اینطور که بهم گفت،

دردش کمه یازیاده بااین دستگاه بعد سری شخصی داره یانه؟

دردش قابل تحمله، بیکینی همون لحظه ای که میزنه درد داره زودی از بین میره، گاهی با سرعت میزد که بیکینی زودتر تموم شه، دیگه تحملم نموم میشد میگفتم آروم تر بزن، قابل تحمل میشد، در کل چیز خاصی نیست، 

من که خداراشکرنوبتم رفت برایه ماه دیگه🤣🤣

عزیزم اگه تهرانی جای خوب برات معرفی کنم برو                   بیمار ژل لب گونه و چانه زاویه فک هر سی سی ۸۰۰ تومان
لیزر کل بدن ۳۹۹ تومان
فشیال کامل پوست وی ای پی با دستگاه ۷۰۰
بوتاکس کل صورت ۵۰۰

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭