2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما مامانت که میخواد خرید کنه شما هم برو که به سلیقه‌ی خودت باشه

مامان من رفت خرید کرد فقط عکس کالسکه‌شو فرستاد همونم اونی که من می‌خواستم و نگرفت هنوز سرویس خوابشم نگرفته می‌دونم واسه اونم نظرم و نمی‌پرسه کلا ذره‌ای اهمیت نمیده

اگر هم چیزی بگی میگه من پیر شدم که بد سلیقه باشم

باید سیر شیم از گشنگی...❤️‍🩹

ما رسممون خریدکردن خانوادمه اما من سخت نگرفتم کمد گرفتن و لباسو وسایل بهداشتی و تشت سبدو صندلی و ی دوتا عروسکو کریر و خودم گرفتم کالسکرو خودم گرفتم تختم بعد ک بزرگتر شد خودمون گرفتیم 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

حتما مامانت که میخواد خرید کنه شما هم برو که به سلیقه‌ی خودت باشه مامان من رفت خرید کرد فقط عکس کال ...

نه مامانم دیروز گفت هزینش چقدر میشه اگه دوست دارین پول بدم یا باهم بریم 

چه چیزایی خریدین؟ حدودا چقدر هزینش شد؟

البته به من ۵۵ ندادن ۴۰ دادن چون خودم خواستم برند بخرم زیاد دراومد مابقیش رو خودم روش گذاشتم پس انداز داشتم وگرنه باهمون ۴۰ تومن میشد چیزهای واجبش رو خرید یه تخت و کمد دو درب برند ساحل چوب بدون ویترین شد ۳۳ میلیون 

روتختی و پتو وتشک بالش جدا دوباره پتو جدا و سرویس بهداشتی و لباساش شد ۱۲ تومن 

فقط اشتباه کردم پول کریر زیاد شد ۸ میلیون برند چیکو گرفتم بهترین کریر بود ۳ میلیون مامانم و شوارم گفتن این قشنگه وفلان منم همونو برداشتم که اون زیاد شد وگرنه با پول اون میتونستم هم کریر بگیرم هم کالیکه هم روروک 

دیگه پرده و موکت وفرشش رو قبلا گرفته بودم 

نه مامانم دیروز گفت هزینش چقدر میشه اگه دوست دارین پول بدم یا باهم بریم 

به نظرم پول نده بهتون، ولی باهم برید خرید خیلی بهتره

پول هم که بده باز شما مجبور میشید یه چیزی روش بذارید

آدم توی این شرایط هزارتا خرج داره 

سیسمونی باید طوری باشه که کمک بشه به زن و شوهر

منم زایمان دارم چندروز آینده هم هزینه بیمارستان بالاست‌ هم اجاره خونمون رو از این ماه حسابی برده بالا هم بالاخره خورد و خوراک زن باردار باید خوب باشه خرج داره دیگه

باید سیر شیم از گشنگی...❤️‍🩹
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792