2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلا هدیه اس نمیتونه اصلا بگیره ازت

اره اما قانون همش داره عوض میشه الان نمی‌دونم چجوری شده و قاضی چ حکمی میده 

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...
اره انگار میخواد بچه گول بزنه من فلش عروسی و اوتو مویی ک برام خریده بود آوردم میگ اونارم باید پس بدی ...

چقدر گداس فقط بگو دست من نیس نزار سند و مدرک دستش بیاد که چیزی همراهته این حتی به جهازتم چشم داره ... در ضمن اتو مو لباس و طلا هدیه و هبه هس ولی شما گردن نگیر تا نتونه پس بگیره

چقدر گداس فقط بگو دست من نیس نزار سند و مدرک دستش بیاد که چیزی همراهته این حتی به جهازتم چشم داره .. ...

ن گردن نمی‌گیرم فقط حاشا میکنم انشالله ک نتونه بگیره یکمم من اونو بسوزونم

مطمئنم طلا جز هدایا حساب میشه و مرد نمیتونه اونو پس بگیره اما اگه یک درصد قانون عوض شده بود،بگو کدو ...

اره باید بگم خودت بردی فروختی دست من نیست اصلا 

میتونم ازت خواهش کنم فقط جوابش رو ندی،،اون الان دنبال یه خطا از تو هست که جهاز و طلاها رو پس بگیره،،،آخرین پیام هم به نظرم این باشه که بهش میدی،،، النگوها که کادو بودن هنوز چشمت دنبال اینا هم هست ،،لطفا حلقه و انگشترهای من رو که ازم گرفتی برام بیار

یکی ازاقوام  داشت جدا میشد ،،،پسره  زیر لفظی  و لج اونو بالا اورد ،،،بدون اینکه از کلمه زشتی استفاده کنه،،گفته‌ بود زندگی خوبی داشتیم حیف که قدرش رو ندونستی،،  دختره زورش گرفت تو پیامک بهش گفت حرومزاده ،،پسره هم همینو کرد بهونه رفت شکایت کرد و گفت بهم تهمت زده،،،به جرم فحاشی و تهمت زدن ۲۴ ساعت رفت بازداشتگاه ،،،بابای دختره مجبور شد یه پولی بده تا طرف رضایت بده  تا دخترش رو بیاره بیرون 

عزیزم نگو تو دادگاه ک طلا دست توئه و هدیه اس چون قاضی  ب نفع اون حکم میده و ب ازای قیمت طلاها از مهدیه کم میکنه و میگ ک الان ک هدیه داده میخواد پس بگیره 

کاربریم دست خودم و دوستامه  
میتونم ازت خواهش کنم فقط جوابش رو ندی،،اون الان دنبال یه خطا از تو هست که جهاز و طلاها رو پس بگیره،، ...

خودمم تصمیم دارم دیگ جوابشو ندم چون فقط اعصابمو می‌ریزه بهم 

یکی ازاقوام  داشت جدا میشد ،،،پسره  زیر لفظی  و لج اونو بالا اورد ،،،بدون اینکه از کل ...

واقعا؟مرسیی گفتی حواسمو جمع کنم من فقط پیام دادم ک خیلی پستی همین