سلام من دارم از همسرم جدا میشم حق طلاق دارم مهریه و حق و حقوق مو بخشیدم در ازاش.فقط ازش چهار تا النگو دارم ک ۱۵گرم میشه حالا میخام برم جهاز بیارم میگ تا طلاهارو ندی جهازتو نمیزارم ببری منم نمیخوام بدم بعد دو سال زندگی مفت مفت طلاق بگیرم فاکتور رو گم کرده فکر کنم اما میگ با طلافروشی صحبت کردم میاد شهادت میده من خریدم ازش . ب نظرتون میتونه کاری کنه
شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...
اره انگار میخواد بچه گول بزنه من فلش عروسی و اوتو مویی ک برام خریده بود آوردم میگ اونارم باید پس بدی ...
چقدر گداس فقط بگو دست من نیس نزار سند و مدرک دستش بیاد که چیزی همراهته این حتی به جهازتم چشم داره ... در ضمن اتو مو لباس و طلا هدیه و هبه هس ولی شما گردن نگیر تا نتونه پس بگیره
میتونم ازت خواهش کنم فقط جوابش رو ندی،،اون الان دنبال یه خطا از تو هست که جهاز و طلاها رو پس بگیره،،،آخرین پیام هم به نظرم این باشه که بهش میدی،،، النگوها که کادو بودن هنوز چشمت دنبال اینا هم هست ،،لطفا حلقه و انگشترهای من رو که ازم گرفتی برام بیار
یکی ازاقوام داشت جدا میشد ،،،پسره زیر لفظی و لج اونو بالا اورد ،،،بدون اینکه از کلمه زشتی استفاده کنه،،گفته بود زندگی خوبی داشتیم حیف که قدرش رو ندونستی،، دختره زورش گرفت تو پیامک بهش گفت حرومزاده ،،پسره هم همینو کرد بهونه رفت شکایت کرد و گفت بهم تهمت زده،،،به جرم فحاشی و تهمت زدن ۲۴ ساعت رفت بازداشتگاه ،،،بابای دختره مجبور شد یه پولی بده تا طرف رضایت بده تا دخترش رو بیاره بیرون
عزیزم نگو تو دادگاه ک طلا دست توئه و هدیه اس چون قاضی ب نفع اون حکم میده و ب ازای قیمت طلاها از مهدیه کم میکنه و میگ ک الان ک هدیه داده میخواد پس بگیره