2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 48 پست
چرا دارم ولی اونجا ک مهرمو و حق وحقوقمو بخشیدم میگ جهازت هم رو اونا بوده قید شده نمی‌دونم راست میگ ی ...

خدایا این چقدر وقیحه کاش قبل بخشیدن مهریت تاپیک میزدی مهرتو نمی بخشیدی می نشستی سر خونه زندگیت مهریتم اجرا میزاشتی یمدت اذیت میشد ..

راستی توی پیامک براش بنویس اون حلقه و انگشتر ازدواجم که دستته بیار بهم بده بزار سند و مدرک دستت باشه قاضی ازش بگیره

طلاهارو ببر بزار خونه مادرت یا یکجای قابل اطمینان مخفی کن بهش بگو عه یادت نیس خودت طلاهارو بردی فروخ ...

قایم کردم فقط خدا کنه نتونه بگیره ک دیگ خیلی خوش ب حالش میشه 

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قایم کردم فقط خدا کنه نتونه بگیره ک دیگ خیلی خوش ب حالش میشه  

نه عزیزم نگران نباش از کجا میخاد ثابت کنه که خودش نفروخته؟؟؟؟؟ فقط حواست باشه توی پیامک ازش سند و مدرک بگیر حلقه و انگشتر ازدواجت دستته تا دادگاه از همسرت پس بگیره

خدایا این چقدر وقیحه کاش قبل بخشیدن مهریت تاپیک میزدی مهرتو نمی بخشیدی می نشستی سر خونه زندگیت مهریت ...

ازون بی شرفاس خیلی سیاست داره آشنا هم داره نمیبخشیدم هم نمیشد بگیرم میخواستم زودتر جدا شم خسته شدم از دستش روز بعد ک قهر کردم اومدم با مامانم رفتیم خونم ی سری لباس و اینا برداشتم حالا زنگ زده میگه میخام از مامانت شکایت کنم بی اجازه اومده خونم میندازمش زندان اگ طلا هارو ندی خیلی حروم زادس خیلی 

خدا کنه نتونه بگیره یعنی آنقدر بی شرفع دارم آتیش میگیرم از دستش حلقه ها ونشون هم دستشه نمی‌ده 

ببر طلاها رو تعویض کن فاکتور جدید ب نام خودت میشه

این بار از گانگستر محل شماره گرفتم اکانت ساختم تعلیقم کنین با بنز از روتون رد میشه 😐
خدااااا وقتی حق طلاق داری چرا همه چیتو میبخشی که پررو شه موقع امضا برگه رو نخوندی؟ جهاز جزوشون بود ...

در ازای بخشش مهریه حق طلاق رو داد 

خوندم یادم نیست ولی فکر نمیکنم جهیزیه جزوشون بوده باشه 

ازون بی شرفاس خیلی سیاست داره آشنا هم داره نمیبخشیدم هم نمیشد بگیرم میخواستم زودتر جدا شم خسته شدم ا ...

عزیزم داره میترسوندتت فک کنم شما خانوم ساده ای هستی و از قانون زیاد نمیدونی بابت این داره ازت سواستفاده میکنه اصلا جواب هیچ پیامضو نده فقط بگو انگشتر و حلقه طلام دستته پسش بیار

نه عزیزم نگران نباش از کجا میخاد ثابت کنه که خودش نفروخته؟؟؟؟؟ فقط حواست باشه توی پیامک ازش سند و مد ...

زرنگ تر از این حرفاس عمرا بروز بده

در ازای بخشش مهریه حق طلاق رو داد  خوندم یادم نیست ولی فکر نمیکنم جهیزیه جزوشون بوده باشه  ...

اهان فکر کردم موقع عقد حق طلاق رو گرفتی

برو اون برگه ای که امضا کردی رو ازشون بخواه بزارن ببینی

بعد با لیست جهیزیه ات برو شکایت

اصلا هم به روی خودت نیار که طلا داده

شهادت هم بده فایده نداره.

چون اون طلاها برای شماس در هرحال.

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...
عزیزم داره میترسوندتت فک کنم شما خانوم ساده ای هستی و از قانون زیاد نمیدونی بابت این داره ازت سواستف ...

اره انگار میخواد بچه گول بزنه من فلش عروسی و اوتو مویی ک برام خریده بود آوردم میگ اونارم باید پس بدی وگرنه شکایت میکنم گوشی ک دستته برات خریدم هم پس میگیرم فقط تهدید می‌کنه