سلام من دارم از همسرم جدا میشم حق طلاق دارم مهریه و حق و حقوق مو بخشیدم در ازاش.فقط ازش چهار تا النگو دارم ک ۱۵گرم میشه حالا میخام برم جهاز بیارم میگ تا طلاهارو ندی جهازتو نمیزارم ببری منم نمیخوام بدم بعد دو سال زندگی مفت مفت طلاق بگیرم فاکتور رو گم کرده فکر کنم اما میگ با طلافروشی صحبت کردم میاد شهادت میده من خریدم ازش . ب نظرتون میتونه کاری کنه
شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
قایم کردم فقط خدا کنه نتونه بگیره ک دیگ خیلی خوش ب حالش میشه
نه عزیزم نگران نباش از کجا میخاد ثابت کنه که خودش نفروخته؟؟؟؟؟ فقط حواست باشه توی پیامک ازش سند و مدرک بگیر حلقه و انگشتر ازدواجت دستته تا دادگاه از همسرت پس بگیره
ازون بی شرفاس خیلی سیاست داره آشنا هم داره نمیبخشیدم هم نمیشد بگیرم میخواستم زودتر جدا شم خسته شدم ا ...
عزیزم داره میترسوندتت فک کنم شما خانوم ساده ای هستی و از قانون زیاد نمیدونی بابت این داره ازت سواستفاده میکنه اصلا جواب هیچ پیامضو نده فقط بگو انگشتر و حلقه طلام دستته پسش بیار
سلام حضرت زندگی ، امام زمانم وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...
عزیزم داره میترسوندتت فک کنم شما خانوم ساده ای هستی و از قانون زیاد نمیدونی بابت این داره ازت سواستف ...
اره انگار میخواد بچه گول بزنه من فلش عروسی و اوتو مویی ک برام خریده بود آوردم میگ اونارم باید پس بدی وگرنه شکایت میکنم گوشی ک دستته برات خریدم هم پس میگیرم فقط تهدید میکنه
شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...