سلام من دارم از همسرم جدا میشم حق طلاق دارم مهریه و حق و حقوق مو بخشیدم در ازاش.فقط ازش چهار تا النگو دارم ک ۱۵گرم میشه حالا میخام برم جهاز بیارم میگ تا طلاهارو ندی جهازتو نمیزارم ببری منم نمیخوام بدم بعد دو سال زندگی مفت مفت طلاق بگیرم فاکتور رو گم کرده فکر کنم اما میگ با طلافروشی صحبت کردم میاد شهادت میده من خریدم ازش . ب نظرتون میتونه کاری کنه
شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...
نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
اره حروم زاده زنگ زده میگه تو ک همه چیو بخشیدی چهار تا النگو دیگ بیار بده لازم دارم ب خوبی و خوشی تموم شه خیلی پروعه ی گوشواره هم دارم با پولای سرعقد ک جمع شد خریدیم بیشترش هم فامیل ما دادن اونم میخواد
چرا دارم ولی اونجا ک مهرمو و حق وحقوقمو بخشیدم میگ جهازت هم رو اونا بوده قید شده نمیدونم راست میگ یا نه میگم عکسشو بفرس نمیفرستع میخام فردا برم اونجا ک امضا کردم رونوشت بگیرم ببینم راس میگ یا نه ولی فکر نکنم