2777
2789
عنوان

دو ساله میرم بهترین دکتره شهرمون..

293 بازدید | 27 پست

سلام خانما من 18 سالمه و از 16 سالگی دارم میرم دکتر برا مشکله هورمونیی ک دارم اگه دارو نخورم حداقل 8 ماه طول میکشه تا پریود بشم ولی ن دکتر میگه مشکله هورمونیم دقیقا چیه و ن درمانه درست میده تو این 2 سال عذاب کشیدم هنوز خوب نشودم 

همش میگه خوب میشی زود خوب میشی فلان.

چیزه خاصی نیس و از این حرفا. درصورتی ک هر بیماری رفته پیشش از جمله مادرم و زن عموم با همون باره اول درمان شودن ولی ب من فقط ویتامینی میده و کوچک ترین تغییری نکردم 2 ساله همینم ک هستم هعی چیکار کنم توروخدا کمکم کنید بگید چیکار کنم خوب بشم 

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند تا دکتر دیگه برو عزیزم ببین اونا چی میگن

بخدا دیگه خسته شودم مثلن این بهترین دکتره ک میرم و واقعا هم دکتره خوبیه اخه نمیتونم برم یه دکتر دیگه زیره نظره اینم نمیدونم یک جوریه 

آزمایش دادی تو آزمایش معلوم شده مشکل هورمونی؟ یا همینطوری حدس میزنی؟

اره بابا هزارو یک ازمایش دادم از کله بدنم ازمایش گرفت فکر کنم 20 تا اینا بود 

اره بابا هزارو یک ازمایش دادم از کله بدنم ازمایش گرفت فکر کنم 20 تا اینا بود 

اگه فعلا حضوری  نمیخوای بری پیش دکتر دیگه ، همون آزمایشایی که تا الان دادی رو تو این اپلیکیشنهای مشاوره آنلاین بفرست واسه یه دکتر دیگه ببین چی میگن اگه نظرشون فرق داشت اونوقت دکترتو عوض کن

اگه فعلا حضوری  نمیخوای بری پیش دکتر دیگه ، همون آزمایشایی که تا الان دادی رو تو این اپلیکیشنها ...

جایی رو نمیشناسم ک جوابه ازمایش بخونه میشه معرفی کنی؟ 

خب عزیزم شاید کیست داری؟اگ دکار دیگم میرفتی خوب بود

ن کلن مشکله کیست و تخم دان ندارم هرچی هس هورمونامه خیلی اذیتم کاش میتونستم یه کاری بکنم😭😭

گاهی هیچی نیست  فقط استرسه  و مشکلی هم نداری

ینی چی میشه واضح تر توضیح بدی؟ اخه من 8..9 ماه طول میکشه تا دوباره پریود بشم فکر میکنم مشکلم خیلی حاد باشه دکتر نمیگه چیزی 

جایی رو نمیشناسم ک جوابه ازمایش بخونه میشه معرفی کنی؟ 

خیلی زیادن من الان اگه اسم بیارم تبلیغ میشه ولی تو گوگل بزن مشاوره آنلاین پزشکی ، کلی سایت و اپلیکیشن هست ، به یه متخصص زنان یا متخصص غدد آزمایشاتو نشون بده

[QUOTE=293859613]ن کلن مشکله کیست و تخم دان ندارم هرچی هس هورمونامه خیلی اذیتم کاش میتونستم یه کاری بکنم😭😭[/QUOچون کیست و تنبلی تخندان باعث نامنظمی پری هم میشه الان همه ازمایشاتتو داری؟ روبیکا داری؟

خیلی زیادن من الان اگه اسم بیارم تبلیغ میشه ولی تو گوگل بزن مشاوره آنلاین پزشکی ، کلی سایت و اپلیکیش ...

باش مرسی ب هرحال

[QUOTE=293859613]ن کلن مشکله کیست و تخم دان ندارم هرچی هس هورمونامه خیلی اذیتم کاش میتونستم یه کاری ...

میدونم خب ولی دکتر گفت کلن تخمدانام و اینا مشکل نداره کیست و از این جور چیزا هم ندارم خیلیم لاغرم از اونا نیستم ک بخاطره اضافه وزن اینطور بشم. روبیکا ن ندارم برنامه ایرانی نصب نمیکنم بخدا دارم میمیرم دیگه😭😭😭همیشه سینهام درد میکنه همیشه باید امپول بزنم تا پریود بشم