2777
2789
عنوان

دل باختن💔

148 بازدید | 2 پست

كاش اگه باختی هم هست ؛ دل باختن به خدا باشه!❤️

#امام_زمان_عج...🌼‍  میگه قبل اینکه حرف از دهنت بیاد بیرون من میشنوم چی گفتی از همه حالات شیعه ها خبر دارم؛

بعد چی میشه بچه شیعه ها احساس تنهایی میکنن؟ زشتمون نیست؟ امام میگه اگه غمگین بشی منم غمگین میشم مریض بشی منم مریض میشم تو همه لحظه ها میبینمت، این قشنگ نیست؟ حال خوب کن نیست؟

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️

قشنگه ها

ولی کارآمد نیست.

آدم توی تنهایی دلش پشت و پناه میخواد، دست نوازشگر میخواد ی صدایی میخواد که بگه من باهاتم.

خدا نکنه صابون این به ظاهر مذهبی‌ها به تن آدم خورده باشه اون وقت دیگه هیچی...

قشنگه ها ولی کارآمد نیست. آدم توی تنهایی دلش پشت و پناه میخواد، دست نوازشگر میخواد ی صدایی میخواد ...

بله به اونم نیاز داره ادم

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com