2777
2789
عنوان

کمپانی PMLM چیه؟

1812 بازدید | 5 پست

تو اینستا پیداشون کردم کسایی که تو این کمپانی کار میکنن گفتن باید مصاحبه کاری بزارید با کارشناس 

و از اون کارای پر درآمد بنظر میرسه

شما اطلاع یا تجربه ای از این کار دارید؟

همش میگن بیاخرید.عضوبیار پول داشته باشی باید..او

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

کمپانی pmlm مخفف panberes molti level Marketing هست به معنی بازاریابی چندسطحی 

شما یه نمایندگی انحصاری رو رایگان میگیرین یه دفتر کار مجازی رایگان بهتون داده میشه محصولات مورد نیاز خودتونو به قیمت نمایندگی از خود شرکت میخرین 

محصولات رو به دوستاتون معرفی میکنین و با فروش شخصی محصولات سود میکنین

مرحله بعد میتونین افراد دیگه ای رو هم به کار معرفی کنین کار آموزش و حمايت اونها رو هم معرف شما به عهده میگیره تا زمانی که خودتون مستقل بشین و یاد بگیرین 

حالا یه تیم فروش دارین که اونها هم محصولات رو استفاده میکنن و به دیگران هم محصولات هم کار رو معرفی میکنن بابت حجم فروش ایجاد شده شرکت بهت پورسانت میده  حالا از اونجا که اونها هم کار رو به بقیه معرفی میکنن تیم فروشت به صورت تصاعدی رشد میکنه در نتیجه درآمدت رشد میکنه

یه کار بسیار انعطاف پذیری هست دنبال مجوز نمیخواد بری  چون شرکت خودش مجوزش رو گرفته قرار نیست همش بیرون خونه باشی دفتر یا مغازه نمیخواد اجاره کنی سرمایه چندصد میلیونی نمیخواد وابسته به مکان و زمان خاصی نیست به صورت حضوری تلفنی اینترنتی میشه انجامش داد