2777
2789
عنوان

پایین نیومدن تب بچه یک سال و نیمه

2193 بازدید | 3 پست

سلام دوستان. من بچه م یک سالو نیمشه با ۱۲ کیلو وزن.  دیشب تب کرد ۲۴ قطره استامینوفن هر ۴ ساعت دادم تبش پایین نیومد. صبح بردم دکتر اطفال. شربت استامینوفن نوشت گفت ۵ سی سی بده ، اگه بعد از یک ساعت تبش پایین نیومد ۲ و نیم سی سی بروفن بده. اومدم خونه استامینوفن دادم تبش پایین نیومد. میخواستم ۲ و نیم سی سی بروفن بدم که اشتباهی ۲ و نیم سی سی استامینوفن دادم دوباره. ایندفعه تبش اومد پایین ولی نگران بودم که دوز بالا استامینوفن دادم.

تا اینکه ۶ ساعت بعد که نوبت دوباره استامینوفنش شد  دیدم تبش ۳۹ درجه ست. بهش ۵ سی سی دادم. بعد یک ساعت تبش پایین نیومد. همه گفتن بروفنضرر داره. دوباره بردیمش دکتر. این دکتر هم گفت اشکال نداره بهش بروفن بده. اومدیم خونه تبش اولش پایین اومده بود (به خاطر هوای بیرون) چیزی بهش ندادم تا اینکه دوباره یه وتبش رفت بالا که نیم ساعت پیش بهش بروفن دادم. ولی هنوز تبش پایین نیومده. لطفا راهنماییم کنید چکار کنم بیاد پایین؟ الانم دیگه امکانش نیست دوباره ببرمش دکتر. دو بار امروز دکتر بردم. الان دیگه همه خوابن. چکار کنم تبش پایین بیاد؟ اصلا چرا پایین نمیاد؟ میترسم

پاشویه هم دادیم با نمک و گلاب. دمنوش آویشن و بو مادران و آب پرتقال و سوپ و این چیزا هم کلی از صبح تا حالا دادیم. 

دخترم وقتی تب میکنه اسامینفون بروفن و شیاف اینا رو برا مسکن میدم که خدایی نکرده تشنج نکنه

ولی مهمترین روشی که من تجربه کردم عرق کردنه

اول با آب سرد حمامش میدم ولی اول آب معتدل کم کم سردش میکنم

بعد زود لباساش رو میپوشونم و بهش شیر میدم و میخوابونمش بدون کولر البته اینجا هوا گرمه میزارمش تو اتاق باید خوب عرق کنه تبش کامل میاد پایین

دوبار این کارو تکرار میکنم و خب میشه یعنی بعد 4ساعت دوباره بدون کولر میخوابونمش با یه پتو روش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ناچار شدی شیاف بزن پسر من فقط با شیاف تبش پایین میومد.همش هم دکتر نبر دیگه یکی دید کافیه .وقتی دید تب پایین اومد تا یکی دو نوبت دیگه بده دارو .خصوصا شب درد و تب بیشتر میشه .دعا میکنم زودی خوب بشه تب بچه مادر رو از پا میندازه 💜