2777
2789
عنوان

پایین نیومدن تب بچه ۱ سالو نیمه

110 بازدید | 23 پست

سلام دوستان. من بچه م یک سالو سه ماهشه با ۱۲ کیلو وزن.  دیشب تب کرد ۲۴ قطره استامینوفن هر ۴ ساعت دادم تبش پایین نیومد. صبح بردم دکتر اطفال. شربت استامینوفن نوشت گفت ۵ سی سی بده ، اگه بعد از یک ساعت تبش پایین نیومد ۲ و نیم سی سی بروفن بده. اومدم خونه استامینوفن دادم تبش پایین نیومد. میخواستم ۲ و نیم سی سی بروفن بدم که اشتباهی ۲ و نیم سی سی استامینوفن دادم دوباره. ایندفعه تبش اومد پایین ولی نگران بودم که دوز بالا استامینوفن دادم.

تا اینکه ۶ ساعت بعد که نوبت دوباره استامینوفنش شد  دیدم تبش ۳۹ درجه ست. بهش ۵ سی سی دادم. بعد یک ساعت تبش پایین نیومد. همه گفتن بروفنضرر داره. دوباره بردیمش دکتر. این دکتر هم گفت اشکال نداره بهش بروفن بده. اومدیم خونه تبش اولش پایین اومده بود (به خاطر هوای بیرون) چیزی بهش ندادم تا اینکه دوباره یه وتبش رفت بالا که نیم ساعت پیش بهش بروفن دادم. ولی هنوز تبش پایین نیومده. لطفا راهنماییم کنید چکار کنم بیاد پایین؟ الانم دیگه امکانش نیست دوباره ببرمش دکتر. دو بار امروز دکتر بردم. الان دیگه همه خوابن. چکار کنم تبش پایین بیاد؟ اصلا چرا پایین نمیاد؟ میترسم

پاشویه هم دادیم با نمک و گلاب. دمنوش آویشن و بو مادران و آب پرتقال و سوپ و این چیزا هم کلی از صبح تا حالا دادیم. 

عزیزم من پسرم کلا از نوزادی تبای خیلی مقاومی داشت 

چ واس دندوناش

چ ویروسی چیزی اگه بود

دکترش گفت شیاف استفاده کن واسش

الانم ک ۶سالشه گاهی مریض میشه تب میکنه فقط با شیاف یا ایبوپروفن‌ پایین میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر ۴ ساله منم تب داره 

پیاز حلقه کردم گذاشتم کف پاش ایشالا تبش بیاد پایین 

با دماسنج دیجیتالی تبش زد ۳۸.۵ 

استامینوفن دادم 

پروفن بدم ایرادی نداره ؟

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

پاهاشو تازانو ودستاشوتا ارنج بادستمال اب ولرم بپوشون.دستمال داغ شد برشگردون جای خنکشوبذار روسرشم همینطور تبش میادپایین.اگه بازنیومدتواب ولرم پاشویه مقداری الکل بریز سریع میادپایین

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

یعنی بعضی دکترا بیسوادن تخته کنن مطبشونو،متخصص اطفال ک من میبرم بچه ها رو یه دونه ست ،برای وزن بچه شنا باید ۶ سی سی بروفن بدی ،البته بعداز یک ساعت از استامینوفن اگه پایین نیاد،کی گفته ضرر داره ،من واسه بچه ۶ ماهم بروفن دادم تا پایین اومد ،بعد هم وقتی پایین نمیاد بدنش عفونت داره ببر درست معاینه ش کنن ،گوشاش رو گلو رو ،آزمایش ادرار و خون هم بگیرن

انشالله که خوب میشه براش صلوات میفرستم طبق دستور پزشک بهش داروهای رو بده بالاخره هر مریضی یه دوره داره خوب میشه ولی من بچم مریض میشه میرم دکتر تا سرم براش ننویسه بیرون نمیریم از یک سالگیش تا الان که ۳ سالشه سریع خوب میشه 

پسر ۴ ساله منم تب داره  پیاز حلقه کردم گذاشتم کف پاش ایشالا تبش بیاد پایین  با دماسنج دی ...

ی شیاف بزن خو عزیزم زود میاد پایین هندونه هم بده بخوره اگه کولرتون روشن نیس ی دوش آب ولرم رو ب سرد بگیره

پاهاشو تازانو ودستاشوتا ارنج بادستمال اب ولرم بپوشون.دستمال داغ شد برشگردون جای خنکشوبذار روسرشم همی ...

عزیزم الکل خوب نیست از این لحاظ ک اون دمای بالا رو سریعا پایین میاره و برای بدن خوب نیست