2777
2789
عنوان

میترسم که

109 بازدید | 15 پست

که شوهرم ازم خسته بشه.گاهی وقتا حوصله شو ندارم حوصله ی زندگی و خودمو اطرافیانمو ندارم دلم میخواد فقط سکوت کنم و فکر کنم و اصلا نه حرف بزنم نه شیطنت. میترسم ازم زده بشه...

عزیزم همه ی ادما یه وقتایی لازمه خودشون باشن آرامش بگیرن منم اوایل مثل شما بودم ولی واقعا این مدت از لحاظ روحی خسته ام هیچ چیزی خوشحالم نمیکنه. به نظرم خودتو درگیر نکن اونم باید درکت کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم همه ی ادما یه وقتایی لازمه خودشون باشن آرامش بگیرن منم اوایل مثل شما بودم ولی واقعا این مدت از ...

من دختر خوش ذوقی ام ها، ولی هرماه ده روز قبل پریودم افسردگیم شروع میشه ولی میدونی چی سخته؟ تظاهر کردن... تظاهر میکنم که حالم خوبه خیلی تحت فشار قرار میگیرم

من دختر خوش ذوقی ام ها، ولی هرماه ده روز قبل پریودم افسردگیم شروع میشه ولی میدونی چی سخته؟ تظاه ...

میفهمم قشنگ منم اولش الکی میخندیدم تا اینکه سر یه شام ترکیدم و چند ساعت دعوا و گریه کردم و بهش گفتم ترسامو اونم دیگه الان داره باهام راه میاد و تلاششو میکنه که درکم کنه

نه نمیگه سخت نگیر حالت بدتر میشه. اگه بخاطر پریودی صبح ها برو ورزش حالتو خوب میکنه 

باشگاه میرم، انگار دنیا تیره و تار میشه به قول شما سخت گیرم برای همون حالم بدتر میشه

میفهمم قشنگ منم اولش الکی میخندیدم تا اینکه سر یه شام ترکیدم و چند ساعت دعوا و گریه کردم و بهش گفتم ...

خیلی خوبه ... همش میترسم زنایی که خیلی پر انرژی ان به چشم شوهرم بیان

☹️☹️ حس بدی رو داریم تجربه میکنیم. شوهرم انقد خوبه... ولی نمیدونم چرا میترسم براش کافی نباشم اعتماد ...

اره و اینکه شدیدا وابسته ایم.  انگار اینا نباشن دنیا نیس. 

دست خودمونم نیستا من حتی پیش مشاور رفتم. استادم بود یکی از مشاور های خوب تهران ولی بی نتیجه بود 

اره و اینکه شدیدا وابسته ایم.  انگار اینا نباشن دنیا نیس.  دست خودمونم نیستا من حتی پیش م ...

دقیقا هرجا میرم فکر و ذکرم شوهرمه..من نرفتم پیش مشاور ولی قصد دارم برم شاید یکم بهتر شدم اینجوری زندگیم انگار داره سخت میگذره خسته میشم انرژی زیادی ازم مییبره البته اگه مشاوره به قول شما جواب بده

دقیقا هرجا میرم فکر و ذکرم شوهرمه..من نرفتم پیش مشاور ولی قصد دارم برم شاید یکم بهتر شدم اینجوری زند ...

اره حتما برو عزیزم ولی اولین نفری که بهت کمک می کنه خودتی.  من که الان از تمام ترسام و خال بدم حرف میزنم زودتر اروم میشم