2777
2789

شب قبلم گفتم دیکه نمیام نی نی سایت اما امروز فهمیدم با کسی که عاشقشم و اون میدونه و عاشقم نیست برا چند ماه دوباره همکار شدیم میدونم اون شب و روز داره میخونه اما من دست خودم نیست امروز همش گریه کردم کل زندگیمو سره این قضیه دارم نابود میکنم هر چقدر میگم اون منو دوست نداره اما باز منتظرشم این انتطار نابودم کردم خیر سرم پول مشاوره دادم اما حس میکنم قراره روزای بدی روبگذرونم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره

داری میگی می‌دونه ولی عاشقت نیست، خب پس چرا وقتت رو هدر میدی، بشین سر درست، از این آقا که نتیجه نمی‌گیری ، قبول هم نشی دیگه از اینجا رونده و از اونجا مونده میشی، بعد کلی خشم و حسرت و اعصاب خوردی میمونه برات

به روانشاس مراجعه کن  واقعا نمیتونم چیری بگم  همه حرفا کلیشه ای شده دیگه ولی گذشته ها ...

دقیقا همیشه از نظر درسی جلوش کم میارم روزی چند بار به خودم میگم فلانی دوست نداره بع کاراش توجه نکن توهم نزن منتظرش نبلش تموم شدهههه

حالا به استارتر بر نخوره  ولی کلا پزشکی یه جو دیگه داره  زیاد نمیشه رو عشق. و عاشقی حساب ...

متوجه نشدم درست ولی این پسره خوبیه اهل دوستی و کلا مذهبیه من عاشق همین چیزاش شدم 

دقیقا همیشه از نظر درسی جلوش کم میارم روزی چند بار به خودم میگم فلانی دوست نداره بع کاراش توجه نکن ت ...

خب همین یه بار قاطعانه به خودت بقبولون. میدونم سخته ولی خب سعی کن بپذیری! 

و اینکه برو بیرون بگرد یا با چیری سرگرم شو 

بخون حیفه این اوقات هدر بدی آخرش فشار بخوری که چرا قبول نشدی 

به ایناش هم فکر کن