2777
2789
عنوان

ریاضی 🥶

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 24 پست

میشه خودخوانی کرد، مخصوصا اگه پایه‌ت خوب باشه ولی کلا باید زمان و انرژی بیشتری بذاری براش. من اگه خودم برمیگشتم به دهم، حتما کلاس آنلاین شرکت میکردم

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب تیرهوشان معلماش خوبن گلاس دیگ چرا بری

واسه اینکه زودتر بخونم تموم کنم هدفم از کلاس همینه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
منم یازدهمم فقط ببین با راهنمایی کلا متفاوته دبیرستانا اگه واقعا دوست داری بیا به خرف مردم نیایی

ذاتا به رشته دیگه ای علاقه ندارم بچه درسخونم هستم از پسش برمیام تو درسای علوم تقریبا چندفصل خوندم دهم تجربی و

میشه خودخوانی کرد، مخصوصا اگه پایه‌ت خوب باشه ولی کلا باید زمان و انرژی بیشتری بذاری براش. من اگه خو ...

من گیج شدم کلاس بهتره یا خودخوانی

ذاتا به رشته دیگه ای علاقه ندارم بچه درسخونم هستم از پسش برمیام تو درسای علوم تقریبا چندفصل خوندم ده ...

موفق باشییی کاش منم برمیگشتم به دهم:)

جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو می شود به مرور......

فدات مرسی همچنین چرا ؟ یازدهم سخته؟

نه از اون لحاظ نه واسه کنکور میگم دهم ما خورد به مجازی گند زد به همه چی منم خرخون نبودم تا نهم همش سرکلاس میفهمیدم میرفتم امت پایین ۱۹ نمیشدم دهم چاه بود رسما

جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو می شود به مرور......

نه از اون لحاظ نه واسه کنکور میگم دهم ما خورد به مجازی گند زد به همه چی منم خرخون نبودم تا نهم همش س ...

اوهوممم آره مجازی خیلی بد بود

من گیج شدم کلاس بهتره یا خودخوانی

اگه معلم خوبی باشه، کلاس بهتره. مخصوصا الان که دهمی اگه جدی بخونی، دوازدهم کارت خیلی آسونه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.