florinaaaa مدیر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5818 عنوان ریاضی 🥶 | مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 24 پست واسه ریاضی دهم کلاس رفتن نیازه؟ بدون تدریس معلم و با دانسته های قبلی نهم میشه خودخوانی کرد و کامل تست زد؟؟ درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍 1402/03/12 | 00:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moon121 عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 7117 میشه خودخوانی کرد، مخصوصا اگه پایهت خوب باشه ولی کلا باید زمان و انرژی بیشتری بذاری براش. من اگه خودم برمیگشتم به دهم، حتما کلاس آنلاین شرکت میکردم دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.
florinaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5818 خب تیرهوشان معلماش خوبن گلاس دیگ چرا بری واسه اینکه زودتر بخونم تموم کنم هدفم از کلاس همینه درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
florinaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5818 منم یازدهمم فقط ببین با راهنمایی کلا متفاوته دبیرستانا اگه واقعا دوست داری بیا به خرف مردم نیایی ذاتا به رشته دیگه ای علاقه ندارم بچه درسخونم هستم از پسش برمیام تو درسای علوم تقریبا چندفصل خوندم دهم تجربی و درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
florinaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5818 میشه خودخوانی کرد، مخصوصا اگه پایهت خوب باشه ولی کلا باید زمان و انرژی بیشتری بذاری براش. من اگه خو ... من گیج شدم کلاس بهتره یا خودخوانی درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
hedt عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 2362 ذاتا به رشته دیگه ای علاقه ندارم بچه درسخونم هستم از پسش برمیام تو درسای علوم تقریبا چندفصل خوندم ده ... موفق باشییی کاش منم برمیگشتم به دهم:) Nothing.....
florinaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5818 موفق باشییی کاش منم برمیگشتم به دهم:) فدات مرسی همچنینچرا ؟ یازدهم سخته؟ درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
hedt عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 2362 فدات مرسی همچنین چرا ؟ یازدهم سخته؟ نه از اون لحاظ نه واسه کنکور میگم دهم ما خورد به مجازی گند زد به همه چی منم خرخون نبودم تا نهم همش سرکلاس میفهمیدم میرفتم امت پایین ۱۹ نمیشدم دهم چاه بود رسما Nothing.....
florinaaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 5818 نه از اون لحاظ نه واسه کنکور میگم دهم ما خورد به مجازی گند زد به همه چی منم خرخون نبودم تا نهم همش س ... اوهوممم آره مجازی خیلی بد بود درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
moon121 عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 7117 من گیج شدم کلاس بهتره یا خودخوانی اگه معلم خوبی باشه، کلاس بهتره. مخصوصا الان که دهمی اگه جدی بخونی، دوازدهم کارت خیلی آسونه دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.