من ی غلطی کردم با معتاد تله پاتی کردم الان منم مثله ی معتاد شدم خواب ندارم غذام کم شده افسرده شدم رها سازیم کردم ولی بازم فایده ای نداره اگه راه حلی داره بگید
چیزی به اسم تله پاتی وجود نداره و شما چنین توانایی ای ندارین
تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراستهاش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز بهجاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان
این ی حقیقته اگه اعتقاد ندارید مجبور نیستید جواب بدید
حقیقت با خرافات فرق داره، کاش حداقل درمورد تلپاتی اطلاعات داشتی قشنگم تلپاتی ب معنی ارتباط ذهنی دو نفر همزمانه ک اونم اگ باشه ک نیس از اول بوده بین دو نفر و شما نمیتونی بگی خب من میخام الان با فلانی تلپاتی داشته باشم
و حتی بازم بر فرض محال انجام داده باشی تلپاتی تفاهم افکاره و تاثیری رو خواب و خوراک شما نداره
به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم. -ونگوگ
چیزی به اسم تله پاتی وجود نداره و علم کاملا اون رو رد کرده.
به چرندیات اعتقاد نداشته باشید
تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراستهاش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز بهجاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان
نمیگم تله پاتی وجود نداره، اما این خیلی دور از منطق بود😐
دنیا پر از چیز های عجیب غریبه ک ازش بی خبریم وقتی دو نفر باهم تله پاتی دارن مغز هاشون ب هم وصل میشه اونم مخصوصا معتاد ک خطرناکه من تله پاتی داشتم اوایل مغزم خراب بود ک پف و فیل رو تو تخمه مرغ می ریختم میخوردم