2777
2789
عنوان

تله پاتی

601 بازدید | 24 پست

من ی غلطی کردم با معتاد تله پاتی کردم الان منم مثله ی معتاد شدم خواب ندارم غذام کم شده افسرده شدم رها سازیم کردم ولی بازم فایده ای نداره اگه راه حلی داره بگید

عزیز دل 

شما با هیچ معتادی ( به عبارت بهتر، با هیچکسی )

“تله پاتی” نکردین

شما فقط توهم زدین عزیز دل، فقط توهم زدین 

چیزی به اسم تله پاتی وجود نداره و شما چنین توانایی ای ندارین

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم کی میخاید از دوران پارینه سنگی بیاید بیرون

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ
این ی حقیقته اگه اعتقاد ندارید مجبور نیستید جواب بدید 

حقیقت با خرافات فرق داره، کاش حداقل درمورد تلپاتی اطلاعات داشتی قشنگم تلپاتی ب معنی ارتباط ذهنی دو نفر همزمانه ک اونم اگ باشه ک نیس از اول بوده بین دو نفر و شما نمیتونی بگی خب من میخام الان با فلانی تلپاتی داشته باشم

و حتی بازم بر فرض محال انجام داده باشی تلپاتی تفاهم افکاره و تاثیری رو خواب و خوراک شما نداره

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ
شما مغزتونو با اسید بشورید بهتره 

عزیز دل، الان این جمله چه ربطی داشت؟ 

چیزی به اسم تله پاتی وجود نداره و علم کاملا اون رو رد کرده.

به چرندیات اعتقاد نداشته باشید

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

تنها پیشنهادم اینه ک ب خودت تلقین نکن و تا جای ممکن از اون معتاد فاصله بگیر ک روح و روانت در خطره

نمیگم تله پاتی وجود نداره، اما این خیلی دور از منطق بود😐

دنیا پر از چیز های عجیب غریبه ک ازش بی خبریم  وقتی دو نفر باهم تله پاتی دارن مغز هاشون ب هم وصل میشه اونم مخصوصا معتاد ک خطرناکه  من تله پاتی داشتم اوایل مغزم خراب بود ک پف و فیل رو تو تخمه مرغ می ریختم میخوردم