!!️سلام دوستان من مهسام داشتم از پیجی ک چندین ساله ازش خرید میکنم خرید میکردم ک اسمشو سرچ کردم و این تاپیک به چشمم خورد گفتم واقعاً نادعادلانه ست که نادیده بگیرم و تجربه مو نگم ....
من چندین ساله مشتری این پیجم دایرکت چون سرشون شلوغه دیر جواب میدن دلیل نمیشه کلاه بردار باشن !!!! و بسته به شرایط ممکنه تحویلشون تاخیر داشته باشه به علت سفارشی بودن از خارج کشور
اگر میخواین از معتبر بودن یه سایت یا پیج مطمئن بشید اول از همه چک کنید نماد اعتماد داشته باشه دوم کد رهگیری ارسالی هاش
که این پیج هردو رو داره و اگه برید توی سایت تیپاکس یا پست فرستنده رو میاره با ارسال هزاران بسته !!!!! با یکم فکر و تحقیق متوجه میشید که چه پیجی قابل اعتماده
نمیدونم یه سریا چجوری مثل آب خوردن با آبروی مردم بازی میکنن🤦🏼♀️ چجوری میخوان جواب خدا رو پس بدن واقعاً؟!😨!
در ضمن اون دوستی که ادعا کرده که اون پیج جنسش رو نفرستاده چرا پس شکایتش به جایی نرسیده ؟!!! لطفاً عاقل باشید و حرف هر شیطان صفت حسودی رو که آبروی مردم براش پشمه باور نکنید با عقلتون تصمیم بگیرید و قطعا اونا هم باید جواب خدا رو پس بدن و حتی اونایی که بدون تحقیق قضاوت و باور میکنن !!
خواهشا به این راحتی به کسی تهمت نزنید 🙏🏻😘