2777
2789
عنوان

چه دردی داره😢

188 بازدید | 25 پست

وقتی باید از ترس اینکه مامانت بهت نگه بی حیا و...

باید بزور و اجبار چادر سرت کنی

خسته شدم مانتو میپوشم تا زیر زانوم

شالو روسریم تا وسط چشمام همشم از ترسه آخرش تا دارم میرم بیرون بهم میگه خاک تو سرم و چپ چپ نگام میکنه

خون به دلم میکنه همیشه همش حسرت بچه ها مردمو میخورم😭

من خیلی آدم زود رنجیم انقد ناراحت میشم این حرفارو ازش میشنوم چیکار کنم💔

تا پای جان برای آزادی و برابری میجنگم🩷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الهی خیلی سخته  نمیشه بیرون ک رفتی درش بیاری?

خیلی میاد بیرون همش میترسم منو ببینه

خودش میدونه من چقد گرمایبم هروقت با چادر میرم بیرون جنازم میاد خونه چشمام میسوزه بهش میگم حد عقل تابستونو مانتو بلند بپوشم اخرش ...

این شیوه ای که مادرت دست گرفته از هزارتا تجاوز و توهین و بدنامی بدتره 

کاش خدا به والدینی که  صلاحیت رفاقت و امنیت دادن به فرزندشون ندارن بچه نمی‌داد 

👣وقتی به خودم آمدم :  دیدم که دیگر دلتنگت نیستم، دیگر از دستت عصبانی نیستم ،دیگرهیچ چیزی از جانب تو مرا رنج نمی‌ دهد ،دیدم دیگر به دنبال تلافی نیستم ،قهر نیستم ،در انتظار نیستم ،انگار که هیچ وقت نیامده بودی که رفتنی در کار باشد و مرا آزرده خاطر کنددیر گذشت ،سخت گذشت ،با رنج و غم گذشت،  تحمل این رنج ها به  حذف شدنت می ارزید ،و اما امروز انتخاب من کسی است که او مرا انتخاب کرده است 
این شیوه ای که مادرت دست گرفته از هزارتا تجاوز و توهین و بدنامی بدتره  کاش خدا به والدینی که&n ...

اره واقعا امروز میخاستم فقط برم سر کوچه دم در یه جوری اشکمو دراورد...

خیلی میاد بیرون همش میترسم منو ببینه خودش میدونه من چقد گرمایبم هروقت با چادر میرم بیرون جنازم میاد ...

وای چقد در حقت ظلم میکنن🥲  حداقل دانشگاه قبول شدی یه شهر دور بزن راحت شی

الان سنی هستی ک باید لباسا خوچل موچل بپوشی جینگول کنی 😔

اره واقعا امروز میخاستم فقط برم سر کوچه دم در یه جوری اشکمو دراورد...

ببین نمیتونی ی آدم از آشناها که فهمیده هست رو باهاش صبحت کنی با مادرت بدون اینکه متوجه بشه از طرف شماست در مورد مشکلات بچه های سن شما و موارد رفتاری صحبت کنه 

آدم باید کنار والدینش احساس امنیت و آرامش داشته باشه حجاب تا جایی قشنگه که طرف مقابلی که بهت امر می‌کنه توضیحات قشنگ و اصولی در موردش بده که دلت بخواد خودت به سمتش بری هیچ کاری با زور و اجبار و اکراه نتیجه بخش نیست من گرسنمم باشه یکی با اکراه بهم تعارف کنه نمیرم سمت غذا ک نیازم هست دیگه مشکل شما که ...

👣وقتی به خودم آمدم :  دیدم که دیگر دلتنگت نیستم، دیگر از دستت عصبانی نیستم ،دیگرهیچ چیزی از جانب تو مرا رنج نمی‌ دهد ،دیدم دیگر به دنبال تلافی نیستم ،قهر نیستم ،در انتظار نیستم ،انگار که هیچ وقت نیامده بودی که رفتنی در کار باشد و مرا آزرده خاطر کنددیر گذشت ،سخت گذشت ،با رنج و غم گذشت،  تحمل این رنج ها به  حذف شدنت می ارزید ،و اما امروز انتخاب من کسی است که او مرا انتخاب کرده است