2777
2789
عنوان

چه دردی داره😢

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 25 پست
نگران نباش یه روز مستقل میشی هر جور خودت میخوای زندگی میکنی و بهشون اجازه دخالت نمیدی

همین الانم اگه به بابام بگم باهاش حرف بزنه دیگه گیر نمیده چون بابام منطقی تره همیشه میگه اگه دوست نداشتی چادر سرت کنی نکن اما حجابتو داشته باش

من بیشتر از زخم زبوناش اذیت میشم ازینکه تو چشمش هرکی چادر نپوشه هرزس نمیخام از چشمش بیوفتم

تا پای جان برای آزادی و برابری میجنگم🩷

وای چقد در حقت ظلم میکنن🥲  حداقل دانشگاه قبول شدی یه شهر دور بزن راحت شی الان سنی هستی ک باید ...

بابام نمیزاره برم یه شهر دیگه💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان یه خانم دیگه هم همین مشکل رو داشت با این تفاوت که متاهل بود .

منم یه زمانی مثل تو بودم.چاره اش اینه که دانشجو و مستقل شی، شروع کن به پا فشاری کردن بگو‌ نمی‌خوام سر کنم، فقط آروم پیش برو ... با دعوا و اینا چیزی درست نمیشه، خیلیییی پا فشاری کن . امیدوارم به چیزی که میخوای برسی

و بدون تنها نیستی ❤️ 

همین الانم اگه به بابام بگم باهاش حرف بزنه دیگه گیر نمیده چون بابام منطقی تره همیشه میگه اگه دوست ند ...

خب اشتباس. این جوری از پا در میای. "نمیخوام از چشمش بیفتم" اشتباس. کار خوب خودتو انجام بده اگه کسی راجع بت بد فک کرد مشکل خودشه

حالا من که تو راه دانشگاه چادر میذاشتم تو کیفم و د بدو که رفتی ، بماند که چی میکشیدم که کسی منو نبینه ...

خدا چه روزایی بود . روح و روانم خسته و پژمرده بود با اینکه الان خیلی مستقل و آزادم هنوزم جای زخمام درد می‌کنه 🙂 

حالا من که تو راه دانشگاه چادر میذاشتم تو کیفم و د بدو که رفتی ، بماند که چی میکشیدم که کسی منو نبین ...

لعنت به این زندگی که قدرت انتخابی نداریم❤️‍🩹

لعنت به این زندگی که قدرت انتخابی نداریم❤️‍🩹

خیلیا مثل ما بودن و الان اونجوری که می‌خوان زندگی میکنن، خیلیای دیگه هم الان تو شرایط توعن، به عنوان کسی که تجربه اش کردم میگم که پافشاری نکنی بدتر هم میشه، آروم بگو نمی‌خوام ، دوباره بگو‌، هی بگو ، دفعه بعد صدات ببر بالاتر، غذا نخور ، لج کن ،مدرسه نرو ، تهشم دو تا چک بخور ولیییییییی کوتاه نیا که به خودت میای میبینی شدی یه بله قربان گو‌ ...

از ته امیدوارم شرایط به نفع تو تغییر کنه