2777
2789
عنوان

رفتارهای سمی برخی والدین

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 67 پست
والا ما اونموقع از بابا ننه باید اجازه گیگرفتیم الان از بچه اجازه میگیریم نسل# دوسر سوخته

فارغ از طنز موضوع

اینکه  بخشی از جامعه به این درک رسیده که بچه رباتی نیست که مو به مو به دستور والدین عمل و مثل والدین فکر کنه

اتفاق خوب و مثبتیه بنظرم

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از خانما اینجا تاپیک زده بود که مشاورم که مراجعه کننده دارم گفته ناخواسته باردار شدم اصلا نمیتون ...

آره واقعا درسته سقط گناهه

ولی گناه نابودی روح یه انسان کمتر از نابودی جسمش نیست

حالا  حتی اگه اون انسان فرزند خودآدم باشه

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
میدونی دلش میخاست پخی بشم پزمو بده . پخی نشدم  این بلا خا. زو سرم اورد . انگار که دشمنش بودم ن ...

اولا که اینجوری نگین و اعتماد بنفس داشته باشین هر فردی به اندازه خودش برای جامعه مفید هست

در کل ایشونم بد شمارو نمیخواستن شاید یه کمی لحنشون تندتر بوده

ازشون دلگیر نباشین عزیزم

اولا که اینجوری نگین و اعتماد بنفس داشته باشین هر فردی به اندازه خودش برای جامعه مفید هست در کل ایش ...

بخدا اگ بدونین سر اون رفتار ها الان چ حال روحیِ بدی دارم...

و هنوز ر موفقیتی دست پیدا نکردم...

فارغ از طنز موضوع اینکه  بخشی از جامعه به این درک رسیده که بچه رباتی نیست که مو به مو به دستور ...

بله خارج از شوخی نظرات خوب وجالبی هم دارن البته در بعضی موارد وادم از مشورت با بچه ها پشیمون نمیشه  

چقدر زود دیر شد، حیف💔
بخدا اگ بدونین سر اون رفتار ها الان چ حال روحیِ بدی دارم... و هنوز ر موفقیتی دست پیدا نکردم...

حتما موفقیت های داشتین از دید شما کوچیک بنظر رسیده 

ولی بنظرم الان هم دیر نیست برای شروع زندگی با شیوه دلخواهتون

بله خارج از شوخی نظرات خوب وجالبی هم دارن البته در بعضی موارد وادم از مشورت با بچه ها پشیمون نمیشه & ...

واقعا همینطوره

من در اکثر موارد با دخترم مشورت میکنم

و از ایده هاش استفاده میکنم

من مامانم خیلی پایس 

مثلا دوستام ارایش میخواستن بکنن لوازم ارایششون دست من بود

یا میومدن خون ما بعد میرفتن قرار 

ولی من خودم اصلا دلم نخواست چون یکم دیده بودم امتحان کرده بودم

واقعا متاسفم که نتونستید ادامه تحصیل بدین و واقعا به عنوان یه مادر شرمنده ام که زندگیتون بخاطر تفکر ...

فدای تو عزیز جان انشالله هرکی این پست رو میبینه درسی براش بشع تا بتونه با بچه خودش همراه باشه ن اینکه یه کوه در مقابلش باشه

۴ ساله خواننده خاموش هستم