2777
2789
عنوان

خواستگار😔

776 بازدید | 48 پست

😔چرا خواستگارا شماره میگیرن از معرفا ولی دیه پیگیر نمیشن و زنگ نمیزنن😔من مشکلی ندارم قیافم خانوادم تحصیلاتم اخلاقم ...تو همسایگی همه تعریفم میکنن ب کسی بی احترامی نکردم ...چند ساله همینه دوست و اشنا معرفی میکنن شماره میدن یا از مامانم شماره خونه میگیرن ولی دیه کسی پیگیر نمیشه😔هیچکی منو نمیخواد 😔

دیروز ی خانومی از مامانم شماره گرفته و خبری نشده هنوز

میشه بعده اینکه لایکم کردی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرسی❤❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شاید طلسم گرفتن برات یه حرز امام جواد بگیر یا یه باطل السحر شاید حل شد 

تایپک هامو بخونید به راهنمایی هاتون نیاز دارم دعاتون میکنم،، تازه وارد نیستم کاربری قبلیم با شماره خودم نبود گفتم نی نی یار تعلیق کرد
شاید چون سرتری ازشون یکم فکر میکنن جلو نمیان ضایع نشن 

من  و خانوادم جوری رفتار نکردیم ک اینجوری برداشت کنن

شاید طلسم گرفتن برات یه حرز امام جواد بگیر یا یه باطل السحر شاید حل شد 

نمیدونم خودمم همین حسو دارم

از کجا بگیرم حرزو؟؟

برا هیچی اصرا نکن دنیا نظم داره همه چی به موقعش اتفاق میفته 

در حال باش

یه عمر به اشتباه فکر می کردم قوی بودن یعنی دوام آوردن، ولی الان تازه فهمیدم که قدرت توی رها کردنه..
دختر بودن سخته   بهت توصیه میکنم  به هیچ کدوم اهمیت نده برو دنبال کار و زندگیت رو بکن ...

اره سعی میکنم بی اهمیت باشم ولی ناراحتی مامانمو میبینم

برا هیچی اصرا نکن دنیا نظم داره همه چی به موقعش اتفاق میفته  در حال باش

من عاشق شدم کلی شهاب سنگ افتاد تو مسیر ولش کردم حالا اینجوری...البته چند ساله....هم سنو سالام بچه دارن 😔

اره سعی میکنم بی اهمیت باشم ولی ناراحتی مامانمو میبینم

اون وقتی ببینه شما به چپت هم نیست  حالش بهتر میشه   واقعا نباید مهم هم باشه  وقی اینقدر بیشعورن شماره میگیرن زنگ نمیزنن همون بهتر که نیان کلا

من عاشق شدم کلی شهاب سنگ افتاد تو مسیر ولش کردم حالا اینجوری...البته چند ساله....هم سنو سالام بچه دا ...

چند سالته عزیزم ؟ 

بسپار ب خدا الٰهی ک ی آدم خوب سر راهت قرار بگیره ☘️

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز