2821
2789
عنوان

خواستگار😔

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 48 پست
خب چهره رو دیده ..سطح تحصیلات و مالی ..

ن من نبودم ولی خواستگار جدیده سی سالشه من ۲۵اونم لیسانسه منم

تو ی محل هم هسیم هردو هم مهندسی

فقط من تک فرزندم اون سه تا خواهربرادر

میشه بعده اینکه لایکم کردی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرسی❤❤
نمیدونم خودمم همین حسو دارم از کجا بگیرم حرزو؟؟

مشهد میفروشن ولی از آدم مطمئن بگیر 

یا بده یه سید برات بنویسه البته شرایط داره نوشتن حرز مثلاً نباید با جوهر باشه و کاغذش هم ساخت داخل باشه و با قلم و زعفران نوشته بشه اونم با وضو و غسل گرفته شده بزنی گوگل کامل توضیح میده حتی تو نی نی سایتم بزنی راهنمایی میشی

تایپک هامو بخونید به راهنمایی هاتون نیاز دارم دعاتون میکنم،، تازه وارد نیستم کاربری قبلیم با شماره خودم نبود گفتم نی نی یار تعلیق کرد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چند سالته عزیزم ؟  بسپار ب خدا الٰهی ک ی آدم خوب سر راهت قرار بگیره ☘️

۲۵

چند ساله دعا میکنم ب اماما خوده خدا فایده نداره

من عاشق شدم کلی شهاب سنگ افتاد تو مسیر ولش کردم حالا اینجوری...البته چند ساله....هم سنو سالام بچه دا ...

عزیزم این شهاب سنگا که میگی برا همه هست چرا امتحان نمیکنی همه چی رو بیخیال شی و فقط شکرگذار باشی

از خدا بخواه تا بهت بگه چیکار کنی 

یه عمر به اشتباه فکر می کردم قوی بودن یعنی دوام آوردن، ولی الان تازه فهمیدم که قدرت توی رها کردنه..
مشهد میفروشن ولی از آدم مطمئن بگیر  یا بده یه سید برات بنویسه البته شرایط داره نوشتن حرز مثلاً ...

اها اوکی 

باز همه چیو جنایی کردین🤦‍♀️

نه آخه دیدم برای دختر همسایه امون همین اتفاق افتاده بود دختره پنجه آفتاب و سر به زیر بود خانواده اش خوب بودن ولی هر کی میومد بی دلیل میرفت از خونشون طلسم پیدا کردن باطل کردن بعدش ازدواج کرد دختره

تایپک هامو بخونید به راهنمایی هاتون نیاز دارم دعاتون میکنم،، تازه وارد نیستم کاربری قبلیم با شماره خودم نبود گفتم نی نی یار تعلیق کرد
برای اینکه چندتا چندتا خواستگاری میرن من خودم چند ساله قربانی همین مسائلم

😔😔بخدا ی کسایی رو میبینم ک ازدواج کردن و خوشبختن ک...

نه آخه دیدم برای دختر همسایه امون همین اتفاق افتاده بود دختره پنجه آفتاب و سر به زیر بود خانواده اش ...

خونمون همچین چیزی نیستش...

۲۵ ک خیلی کمه  باور کن ب موقعش برات اتفاق میفته بهش فکر نکن

اره خیلی وقته سعی میکنم ب اینده ی فکر کنم ک تنها هستم...ولی گاهی این خواستگارا فکرمو بهم میریزن

عزیزم این شهاب سنگا که میگی برا همه هست چرا امتحان نمیکنی همه چی رو بیخیال شی و فقط شکرگذار باشی از ...

فکر میکنی نخواستم؟؟؟

ن من نبودم ولی خواستگار جدیده سی سالشه من ۲۵اونم لیسانسه منم تو ی محل هم هسیم هردو هم مهندسی فقط م ...

سنی نداری عزیزم   والا من الان میبینم دختر ها بالا۳۰ با چه نازی شوهر میکنن   همچین گفتی سنم داره بالا میره گفتم ۳۵ سالشه