2821
2789
عنوان

کراش

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 32 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر ساده ای! آخه پسری که روت کراش باشه همچین کاری میکنه؟ و معلومه ک هنوز به بلوغ فکری نرسیده

میشه بیشتر بهم کمک کنین و بگید باید چکارکنم تا این پسره بهم نگاه نکنه

لطفا میشه بیشتر بهم بگین چون واقعا حرف های شما حقه 

خواهش میکنم ✨🙂

خب به نظر من پسری که دوستت داشته باشه هیچ وقت توی اجتماع همچین رفتار های زننده ای از خودش نشون نمیدع و توی خلوت بهت اعتراف می‌کنه که دوستت داره 

پسری که همچین رفتارهایی از خودش بروز میده فقط تو رو بخاطر اینکه دختر هستی میخواد و این رو هم بدون که قبل تو برای صد نفر دیگه هم بوس فرستاده....

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ
خواهش میکنم ✨🙂 خب به نظر من پسری که دوستت داشته باشه هیچ وقت توی اجتماع همچین رفتار های زننده ای ا ...

بله دوست عزیز امارش در اوردم که یکی از دوستام گفت با چند تا دیگه بوده

میشه بیشتر بهم کمک کنین و بگید باید چکارکنم تا این پسره بهم نگاه نکنه

اصن تو خیابون دیدیش نگاش نکن اصلا سرتو سمتش بلند نکن به ی جا دیگه نگاه کن جوری که انگار هیچ پسری اونجا نیست.. اینجوری نشون میدی ک من سنگینم و به پسرای لاشی ای مثل تو بها نمیدم و واسم ارزش ندارین! 

پسرا هرچقدر بیشتر بهشون نگاه کنی و توجه کنی حس شاخ بودن بهشون میده و کارای بدتر انجام میدن

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ
بله دوست عزیز امارش در اوردم که یکی از دوستام گفت با چند تا دیگه بوده

این دیگه واضحه ب هیچ کدومشون هم پایبند نیست از اون دسته پسراس ک دوست دختر داشته باشه باز چشمش دنبال دخترای دیگس چون ذاتش همینه از رفتاراشم معلومه..

بله درسته حق با شماعه

چند سالتع؟

13

آها

سعی کن حالا حالا ها ذهنت و درگیرشون نکنی.. سینگل بودن عشقه راحت میتونی زندگیت و کنی😂 

من فعلا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پسر  مسر واسم مهم نیست 

تاحالا هم صدبار اینجور اتفاقا افتاده برای هر دختری میفته

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز