2821
2789
عنوان

کراش

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 32 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چقدر ساده ای! آخه پسری که روت کراش باشه همچین کاری میکنه؟ و معلومه ک هنوز به بلوغ فکری نرسیده

میشه بیشتر بهم کمک کنین و بگید باید چکارکنم تا این پسره بهم نگاه نکنه

لطفا میشه بیشتر بهم بگین چون واقعا حرف های شما حقه 

خواهش میکنم ✨🙂

خب به نظر من پسری که دوستت داشته باشه هیچ وقت توی اجتماع همچین رفتار های زننده ای از خودش نشون نمیدع و توی خلوت بهت اعتراف می‌کنه که دوستت داره 

پسری که همچین رفتارهایی از خودش بروز میده فقط تو رو بخاطر اینکه دختر هستی میخواد و این رو هم بدون که قبل تو برای صد نفر دیگه هم بوس فرستاده....

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ
خواهش میکنم ✨🙂 خب به نظر من پسری که دوستت داشته باشه هیچ وقت توی اجتماع همچین رفتار های زننده ای ا ...

بله دوست عزیز امارش در اوردم که یکی از دوستام گفت با چند تا دیگه بوده

میشه بیشتر بهم کمک کنین و بگید باید چکارکنم تا این پسره بهم نگاه نکنه

اصن تو خیابون دیدیش نگاش نکن اصلا سرتو سمتش بلند نکن به ی جا دیگه نگاه کن جوری که انگار هیچ پسری اونجا نیست.. اینجوری نشون میدی ک من سنگینم و به پسرای لاشی ای مثل تو بها نمیدم و واسم ارزش ندارین! 

پسرا هرچقدر بیشتر بهشون نگاه کنی و توجه کنی حس شاخ بودن بهشون میده و کارای بدتر انجام میدن

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ
بله دوست عزیز امارش در اوردم که یکی از دوستام گفت با چند تا دیگه بوده

این دیگه واضحه ب هیچ کدومشون هم پایبند نیست از اون دسته پسراس ک دوست دختر داشته باشه باز چشمش دنبال دخترای دیگس چون ذاتش همینه از رفتاراشم معلومه..

بله درسته حق با شماعه

چند سالتع؟

13

آها

سعی کن حالا حالا ها ذهنت و درگیرشون نکنی.. سینگل بودن عشقه راحت میتونی زندگیت و کنی😂 

من فعلا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پسر  مسر واسم مهم نیست 

تاحالا هم صدبار اینجور اتفاقا افتاده برای هر دختری میفته

2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز