2777
2789
عنوان

کتک زدن بچه دو ساله

1707 بازدید | 36 پست

حالم از خودم بهم میخوره خیلی حال روحیم داغونه.بچه نازمو میزنم .بد هم میزنم .دستم بشکنه الهی.همیکه میزنم سریع پشیمونم خودمم هی گریه میکنم هی خودمو میزنم.بچه میبینه من حالم بده فکر می‌کنه ناراحتیم از اونه هی میگه مامان ببخشید .جیگرمو کباب می‌کنه.سرزنش نکنید تو رو خدا اول خواهش میکنم برام دعا کنین .واگه راهکاری برای آرامش و صبوری دارین بهم بگین.ممنون .ببخشید طولانی شد دلم برا بچم میسوزه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

به این فکر کن که اون هیچ درکی از کار خوب و بد نداره.طبق غریزه بازیگوشی و کنجکاوی میکنه

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

چرا میزنی طفل معصوم و بعد میای تاپیک میزنی 😐😐😐

متاسفم برات که بچه خودتو میزنی از گوشت و خون خودتو 

من دختریم که احترام همه رو دارم ولی از دریا یاد گرفتم هرکس از حدش گذشت غرقش کنم 🌊🤞🏻. م‍‌ه‍‌م‌ن‍‌‌ی‍‌‌س‍‌‌ت که ن‍‌‌ی‍‌س‍‌‌ت‍‌‌ی م‍‌‌ه‍‌م‌ای‍‌‌نه دی‍‌گه م‍‌ه‍‌م‌ن‍‌ی‍‌س‍‌ت‍‌ی!🙂🖤 ‌⊱⋅—————⋅ 𔘓 ⋅—————⋅⊰ ️ ن‍‌گ‍‌اه ن‍‌ک‍‌ن #س‍‍‌اک‍‌ت‍‌م ده‍‌ن‍‌م ب‍‌از ش‍‌ه چ‍‌ی‍‌زای‍‌ی ب‍‌ارت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌م ک‍‌ه م‍‌ع‍‌ن‍‌ی‍‌ش‍‌و ت‍‌و #گ‍‌وگ‍‌ل س‍‌رچ ک‍‌ن‍‌ی :) من یه آبانیم از جنس پاییز و عقرب  🦂 با من که خوب باشی دنیا و به پات میریزم اما اگه بد تا کنی عقرب درونم تا همیشه نیشت میزنه 🦂🤙🏼وقتی بهت نیاز داشتم کجا بودی هان؟که الان اومدی 💔💔💔

بهتره برید پیش روانشناس

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

درک میکنم ولی خب رو خودت کار کن 

بچه مسبب هیچکدوم از مشکلات زندگی ما نیست هیچ اطلاعی از مسائل مختلف زندگیمون نداره فقط و فقط قربانی میشه این وسط

اگه میتونی برو روانکاو

اگه نه موقع عصبانیت اب بخور تا ده بشمر از محیط دور شو 

حالت که بده برو بشین زیر دوش اب ده دقیقه 

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

خودم قشنگ میفهمم نمی‌دونم شیطونه هی میگه بزنش.چرا به حرفت گوش نمیکنه.خیلی وقتا میرم سراغش هی به خودم میگم الان میرم ولی بچمو نمی‌زنم همین که بهش میرسم انگار دستم در اختیارم نیست و بخدا راست میگم قشنگ میفهمم یه حسی یه چیزی میگه بزنش

چرا میزنی طفل معصوم و بعد میای تاپیک میزنی 😐😐😐 متاسفم برات که بچه خودتو میزنی از گوشت و خون خودت ...

ایشون افسردگی دارن

آدم افسرده دست خودش نیست

میبینی که عذاب میکشه.. میتونی نظر ندی و حالشو بدتر نکنی.. 

ببین درسته بچه های الان اکثرا خیلیییی شیطوننن و غیر قابل کنترل 

و زندگیا هم که پر مشکله 

ولی به نظرم با یه مشاور مشورت کن 

و روزا بادام سنگی بخیسون و ده تا و بخور

خرماهم زیادبخور 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨