2777
2789
عنوان

ما قدبلندا 🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 25091 بازدید | 1123 پست
فدات بشم ،عزیزم نمی‌خوای اسمتو بهم بگی،اسم من مینا هست 😃اگرم نه که همون ایلدا صدات میکنم 

اسمم ایلداست عزیزدلم 🫶 

ولی مامانم فاطمه صدام میزنه شما هرچی راحتی بگو 😃

خوشوقتم 😘😘😘

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
فدات بشم ،عزیزم نمی‌خوای اسمتو بهم بگی،اسم من مینا هست 😃اگرم نه که همون ایلدا صدات میکنم 

فقط قد رو بفرستم برات؟ 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

فقط قد رو بفرستم برات؟ 

عشقمی😘😘😘😘آره افزایش قد رو ،

پایین تنه چی بود گفتی ،من ساق پام لاغره دوست دارم تپل تر بشه ،بزار فکر کنم ،چشام درشت تر بشه ،دماغم کوچیکتر ،خانوم دکتر،دارو های منو بده🤭🤭

عشقمی😘😘😘😘آره افزایش قد رو ، پایین تنه چی بود گفتی ،من ساق پام لاغره دوست دارم تپل تر بشه ،بزار ...

چشم عزیزم پیدا میکنم میفرستم برات 😘

سلام اسی جون

چه خوب که همچین چالشی گذاشتی 😍😍😍

من تازه امروز تاپیکتو دیده بودم 🥲🥲

از فردا میشه شروع کنم ؟هر روز گزارشو مینویسم

۱۵ سالمع

قد ۱۵۸

وزن۵۴

‌گ‍‌ف‍‌ت ت‍‌و ک‍‌ه ب‍‌ه‍‌ش #ن‍‌م‍‌ی‍‌ر‍‌س‍‌ی چ‍‌را ت‍‌ل‍‌اش م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی؟ گ‍‌ف‍‌ت‍‌م ت‍‌وه‍‌م اخ‍‌رش م‍‌ی‍‌م‍‌ی‍‌ری ‍چ‍‌را #ز‍‌ن‍‌دگ‍‌‌ی م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‍‌ی ! :).                                          https://abzarek.ir/service-p/msg/1367052 🫴 ناشناس🤍✨ 

@nikita01  

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
چشم عزیزم پیدا میکنم میفرستم برات 😘

واقعیه؟ برای منم بفرست 

من فقط رو روش های خوراکی‌و فیزیکی تحقیق کردم 

شماره دکتر رو ندادی زنگ بزنم 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
سلام اسی جون چه خوب که همچین چالشی گذاشتی 😍😍😍 من تازه امروز تاپیکتو دیده بودم 🥲🥲 از فردا میش ...

سلام عزیزم برای خودت تاریخ بزن و انجام بده 

دوچرخه سواری و پیاده روی و شنا هم خیلی تاثیر داره 

قراره روش تزریق هورمون رو هم بپرسه ایلدا و اگه درست بود انجام بدیم 

سنت کمه حجامت هم خیلی بهت کمک میکنه برو دکتر طب سنتی ، حتما دکتر باشه نه هرکسی که کار طب سنتی انجام بده 

هرچی بیشتر فعالیت کنی بهتر نتیجه میگیری ، تا میتونی طناب بزن 

تو سنت کمه از ما بیشتر نتیجه میگیری 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱