2777
2789
عنوان

ما قدبلندا 🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 25180 بازدید | 1123 پست
ضرر نداره؟ 

نه چه ضرری ؟؟ ..ویتامین مورد نیازه بدنه

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان دقیقا حس وقتی رو دارم که لباسام برام گشاد شد 🤩 آوا میدونه‌چی میگم @آوا1122    

آره درسته ،خیلی حس قشنگیه ،من چله زیارت عاشورا شروع کردم ،همه دوستای این تاپیک رو که برای قد دارن تلاش میکنن و خودمو دارم دعا میکنم ،خدا کنه حاجتمو بگیرم😍

سلام بچه ها ی خوشگل با اراده 

من امروز حالم خدارو شکر بهتر بود ،ورزشارو تقریبا انجام دادم 

بعد از ظهر ،یوگا به همراه یه سری حرکات دیگه مجموعا نیم ساعت

شب ،آپ سفید رو انجام دادم ،از فردا گزارشات بهتر میشه ،

بچه ها راستی الان خیلی راحت تر بارفیکس انجام میدم ،قشنگ سی ثانیه راحت میرم ،

@ایلدا04  

@hana99400  

@baloot_dana  

آره درسته ،خیلی حس قشنگیه ،من چله زیارت عاشورا شروع کردم ،همه دوستای این تاپیک رو که برای قد دارن تل ...

انشالله حاجت روا میشی عزیزم 🥰

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
سلام بچه ها ی خوشگل با اراده  من امروز حالم خدارو شکر بهتر بود ،ورزشارو تقریبا انجام دادم  ...

یسری حرکات دیگه چیه انجام میدی؟ به جز اپ سفید و قرمز و یوگا ورزش دیگه ای پیدا کردی؟

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
یسری حرکات دیگه چیه انجام میدی؟ به جز اپ سفید و قرمز و یوگا ورزش دیگه ای پیدا کردی؟

نه عزیزم ،همون یوگا رو انجام دادم با چند تا از حرکت های آپ سفید ،شد نیم ساعت ،چون حال نداشتم چند روز ،از فردا کامل انجام میدم ،بعد 

ولی واقعا خودمونیما کدوم احمقی به شما گفته تو سن ۲۷ سالگی رشد اتفاق میفته؟؟؟ یعنی اینو که خوندم ترج ...

شما خودت از همونایی اونا سر میبرن شما امید 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥲 عضو گروه قد بلندا https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7

امید الکی رو بنداز تو زباله دونی خیلی امیدتون بیجا و مسخرس

تموم شد؟ 

تاثیر گذار بود👍

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥲 عضو گروه قد بلندا https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7