2777
2789
عنوان

ما قدبلندا 🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 25212 بازدید | 1123 پست
ساعت 5صبح بیدار میشم فقط باید عادت کنم من بعدش حله

منم اولش خیلی با زور انجام میدم همش به هدفم فکر کردم ،هی بلوط منو راهنمایی کرد ،منم انرژیم رفت بالا،الان شده مثل غذا خوردن ،خیلی بهش عادت کردم ،

واقعا؟ عالیه 😍 حتما طبق اون پیش میرم.  اپ های خودم رو ول کنم؟ تقریبا 40 روز بیشتره طبق شون پی ...

آره بزن تو نت خودت ببین ،خودت هر جور صلاح میدونید انجام بده ،ولی این آپ سفید خیلی جامع هستش،

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم اولش خیلی با زور انجام میدم همش به هدفم فکر کردم ،هی بلوط منو راهنمایی کرد ،منم انجیرک رفت بالا، ...

چقدر خوبه عزیزم 🥲 من باید یک برنامه جدید و حساب شده بریزم برای این شرایطم که هم به درس برسم هم به خونه و همسرم و ورزش... سخته اما شدنیه مجبورم 🥲

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
آره بزن تو نت خودت ببین ،خودت هر جور صلاح میدونید انجام بده ،ولی این آپ سفید خیلی جامع هستش،

نه دیگه وقت اونو ندارم بهتره طبق اپ سفید پیش برم. 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
چقدر خوبه عزیزم 🥲 من باید یک برنامه جدید و حساب شده بریزم برای این شرایطم که هم به درس برسم هم به خ ...

حالا من دوتا دختر شیطون هم دارم ،خانه دار هم هستم ،بازم وقت می‌زارم ،چون برام حیاتی هست ،من تا تهش میرم ،فوق العاده که یه چی بره تو مخم ،ول کن نیستم😂

حالا من دوتا دختر شیطون هم دارم ،خانه دار هم هستم ،بازم وقت می‌زارم ،چون برام حیاتی هست ،من تا تهش م ...

ای جانم چقدر شما با اراده هستی واقعا 😍

سلام سلام بچه ها امروز دقیقا ۳۰روزه ورزشمو شروع کردم  حالا میرسیم سراغ گزارش ،امروز خیلی بدنم ...

عالی هستی 👏👏 من سختم نیست تا سه ساعتم میتونم ورزش کنم ، حرکات کششی هست مثل بدنسازی سخت نیس 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
مرسی عزیزم اما باید حجم شونو رو کم کنم... عذاب وجدان میگیرم 3ساعت ورزش کنم وقتی میشه بذارم رو تایم د ...

اگه نماز میخونی نظرم اینه سر اذان صبح بیدار شی بعداز نماز یه ساعت اپ سفید رو انجام بدی بعدش بشینی درس بخونی تا شب ، شب یه ساعت اپ سفید رو انجام بدی و صدتا دونه طناب بزنی و بخوابی 

اینطوری خیلی ساعت داری برای درس خوندن 

فقط هم اپ سفید رو انجام بده که وقتت گرفته نشه 

ولی مکمل هارو حتما بخور انرژی داشته باشی ، شیش ساعت خواب عالی برای برنامه ات

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
ای فداتم😃گزارش نمی‌دی چرا🥺🥺🥺

انقدر بهم ریخته ام ، صبح میرم دانشگاه حتی غذا وقت نمیکنم‌بخورم تا برم خونه خسته کوفته شب شده 

حالا بهت پیام میدم میگم دارم چیکار‌میکنم 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱