2777
2789
عنوان

ما قدبلندا 🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 23435 بازدید | 1122 پست
اها نمیدونم والا امیدی ندارم سنم گذشته سه ماه دیگه ۱۹ میشم 

عزیزم هنوز ۱۸ ساله ای 

من ۲۷ سالمه ، چرا فکر میکنی سنت زیاده

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام دوستان 🌷 از فردا همه ورزش رو شروع کنین و تاجایی میتونیم طبق بدن خودتون عادات غذایی رو رعایت ک ...

@شادی_خوشکله  

@گیلان_دخت  

@جیمز_باچر  

@malake64  

@imfatimaa  

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
@شادی_خوشکله     @گیلان_دخت     @جیمز_باچر     @malake64 &nb ...

سلام مرسی تگ کردی راستش من فعلا حدود یه ماه خیلی سرم شلوغه و وقت چندانی ندارم و نمیتونم رعایت کنم انشالله بعدا میام

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

سلام مرسی تگ کردی راستش من فعلا حدود یه ماه خیلی سرم شلوغه و وقت چندانی ندارم و نمیتونم رعایت کنم ان ...

هر وقت خواستی بیا گلم‌❤️

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        

مینا از همتون زرنگ تره خیلی وقته شروع کرده 😅😅 

من ک فکر نکنم بتونم رعایت کنم مهمترینش ساعت خوابه ک اصلا اختیارش دست من نیست 

دوس دارم قدم بلند بشه ولی نمیتونم رعابت کنم

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
مینا از همتون زرنگ تره خیلی وقته شروع کرده 😅😅  من ک فکر نکنم بتونم رعایت کنم مهمترینش ساعت خ ...

اره خیلی زرنگه 

ورزش کن حالا ساعت خواب رو هر طور زندگی خودته ولی حتما شب بخواب ، ورزش رو که میتونی انجام بدی و ویتامین بخوری 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
سلام ممنون عزیزم من بارفیکس رو میزنم اما طناب تا حالا نشده که یاد بگیرم🤦🏻‍♀

طناب نزن به جاش یه نقطه ای رو در نظر بگیر و بپر و سعی کن دستت به اون نقطه برسه 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱