2777
2789
عنوان

شوهرم چندتا شرط گذاشته اگه قبول کنم میاد دنبالم بریم خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 71 پست
خب فکر اگه میخواست طلاقت بده شرط چادر نمیذاشت‌. مادر شوهرت چه جور آدمیه؟من بهت کمک می کنم افسردگیت د ...

مادر شوهرم اخلاقش از شوهرم بهتره ولی سختگیرن دیگه به ارایش گیر میدن به حجاب خیلی مذهبین

تا وقتی هستی زندگی کن و لذت ببر 😉🗽🌌🌬

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین عزیزم من خودم محجبه هستم اما دارم بهت میگم اینکارو نکن...اگه دوستداره باید منطقی و از راهش و با دلایل خوب توجیحت کنه نکه مجبورت کنه به اینکار...عزیزم تازه گفته شرطای دیگه هم داره مبادا مهریه رو ببخشی ها...بگو من که سر کردم چادر محضر اومدنم چیه؟نمیخوام قضاوت کنم احساس خودمو میگم.بنظرم چادر بهانس میخواد به بهانه چادر یه حق و حقوقی رو ازت بگیره تو محضر .شایدم اشتباه کنم اما حسم اینو میگه

برعکس شده توبایدشرط بذاری نه اون بعدم اصلا همچین چیزی نداریم محضری بری بگی چادری شم بعدم اینکه به هیچ وجه مهریتونبخش حتی اگه هیچی نداره بده بازاهرم فشاره حق طلاق محضری بگیرازش 

زندگی سلام   

عزیز من مگ آنقدر ارزشت کمه که هرچی میگه بگی چشم تو یه آدمی از همه مهم تر تو یه زنی  آنقدر ارزش داری که نخوای هرچی بهت میگن بگی چشم خودت باش چرا بخاطر این که بمونه هرچی میگ بگی چشم 

بخدا من یه دوست پسر داشتم خیلی ام دوسش داشتم بعد سه سال هنوز بهش فکر میکنم فهمیده بود دوسش داره هی اذیت میکرد دیگ داشت کارای بد میخواست زدم زیر گوشش ولش کن بابا نهایتش ۲ ماه اذیت بشی بعد دوماه میفهمی که بهترین کارو کردی الان پسره میاد التماس می‌کنه بعد سه سال فقط یه دفعه ببینمت من دیگ نمی‌خوام  نزار بهت زور بگن عزیزم

ببین عزیزم من خودم محجبه هستم اما دارم بهت میگم اینکارو نکن...اگه دوستداره باید منطقی و از راهش و با ...

مثلا چه حق و حقوقی

مادر شوهرم اخلاقش از شوهرم بهتره ولی سختگیرن دیگه به ارایش گیر میدن به حجاب خیلی مذهبین

خودتو داری گول میزنی. همون مذهب و اسلام مهریه رو حق زن دونسته. اگه هم اروپایی میخوای که حق طلاق بگیر. اگه رفتی و رفت خیانت کرد و مهریه هم نداری و حق طلاق نداری چه کار میخوای بکنی. واااای تو از من ساده تری که

خانواده ات چی میگن؟

مادرم میگه اون تو رو نمیخواد اگه میخواد چرا انقد شرط میزاره اینا بهانست تا تو قبول نکنی ببره طلاقت بده

ببخشید اما حالم ازت به هم خورد 

اینطوری نگو دلش میشکنه

ما زنا خیلی ساده ایم ولی مردا مارمولکن ایشونم وابسته شده ولی شوهرش سواستفاده گره و تو یه باتلاق گیر افتاده دست خودش نیس باید آگاهش کرد ن سرزنش