2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اضطراب یا استرس؟ در چه حدی؟ زندگیتو مختل کرده یا نه؟ هروز هست یا بعضی وقتا؟

یه مدت حملات پانیک بهم دست می‌داد که حدودا 2،3 ماهی یکبار بود اما یک‌ماهی میشه که تقیریبا هر روز دارم‌شون. اضطراب هم دارم جوری که روی کیفیت خوابم تاثیر گذاشته و بی اشتها شدم. نوجوان هستم

یه مدت حملات پانیک بهم دست می‌داد که حدودا 2،3 ماهی یکبار بود اما یک‌ماهی میشه که تقیریبا هر روز دار ...

خب شما باید دارو مصرف کنی. رفتی تاحالا پیش روانپزشک؟ متاسفانه بدون دارو شما درمان نمیشی

خب شما باید دارو مصرف کنی. رفتی تاحالا پیش روانپزشک؟ متاسفانه بدون دارو شما درمان نمیشی

روان پزشک نرفتم. چون حدود یک‌ماهه که تازه این‌جوری شدم. 

چون یکی از اقوام هم بیماری روانی داشتن و الان دارو مصرف می‌کنن و به دارو اعتیاد پیدا کردن برای همین می‌ترسم. 

با روانشناس مشکلم قابل حل نیست؟ 

اره عزیزم قسمت چت خصوصیم یک ماهه اصلا لود نمیشه سایت خرابه

من ۱۴۰۰ کنکور داشتم پزشکی نیاوردم نزاشتن برم دانشگاه رسته ی دیگ ای 

از مرداد همون سال تا الان افسرده شدم روز ب روز بدتر میشم 

دلم میخاد برم از این زندگی 

از یه طرف ی نفر اذیتم میکنه  خسته شدم چیکار میتونم بکنم دیگ درست نمیشم 

💕🌸☘️🌹

روان پزشک نرفتم. چون حدود یک‌ماهه که تازه این‌جوری شدم.  چون یکی از اقوام هم بیماری روانی داشت ...

نه عزیزم باور کن عوارض داروهای اعصاب خیلی از عوارض اضطراب کمتره. اگه اضطرابت بمونه نه تنها بدتر میشه بلکه تبدیل میشه به بیماری های سایکوسوماتیک و جسمتو هم درگیر میکنه. بهت قول میدم معتاد نمیشی و هروقت درمان بشی دکتر برات به راحتی با پایین اوردن دوز داروهاتو قطع میکنه. بعدم تو بیماری روانی نداری فقط اضطرابت باید کنترل بشه. بیماری روانی اسکیزوفرنیا بایپلار و بردرلاین و ایناست. تو مشکلت اضطراب و کمی وسواس فکریه که با داروهای سبک و ساده حل میشه‌. مثل وقتایی که سرمامیخوری میری دکتر دارو میده 

من ۱۴۰۰ کنکور داشتم پزشکی نیاوردم نزاشتن برم دانشگاه رسته ی دیگ ای  از مرداد همون سال تا الان ...

چرا عزیزم درست میشه به راحتی هم درست میشه. از تو بدترا هم درست شدن😁 افسردگین سیچواشنال و موقعیتیه. برو پیش روانشناس به راحتی مثل روز اولت میشی