2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 30 پست
میخوابم کابوس میبنم بیدارمم گریه امونم نمیده ،خیلی حس بدیه به همه چیزش عادت کنی و بعد از دستش بدی،چق ...

خیلی برات ناراحت شدم خودم سقط و تجربه کردم بدترین حس دنیاست ......بچه داری ؟؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی برات ناراحت شدم خودم سقط و تجربه کردم بدترین حس دنیاست ......بچه داری ؟؟؟

نه بچه اولم هست تا بعد دو ماه هم نفهمیدم همون روزای اول بارداریم یه سردرد وحشنتاک گرفتم بستری شدم ولی چون پریود بودم گفتن بارداری گفتم ن نگو باردار بودم و مورفین و سی تی انجام دادن برام ممکن این الان ازون امپول و سی تی باشه؟ 

نه بچه اولم هست تا بعد دو ماه هم نفهمیدم همون روزای اول بارداریم یه سردرد وحشنتاک گرفتم بستری شدم ول ...

خدا خودش کمکت کنه منم بچه اولم بود بچه  ی اول از همه سخت تره چون آدم انتضارشو می‌کشه بازم ناامید نشو یه بار دیگه آزمایش و تکرار کن شاید فرجی شد 

خدا خودش کمکت کنه منم بچه اولم بود بچه  ی اول از همه سخت تره چون آدم انتضارشو می‌کشه بازم ناامی ...

اره من الان تو شیش ماه هستم برام سخته .شما چند ماهه سقط کردید؟ 

خدا خودش کمکت کنه منم بچه اولم بود بچه  ی اول از همه سخت تره چون آدم انتضارشو می‌کشه بازم ناامی ...

اخه میگن امینو خیلی دقیقه تا بخواد تکرار بشه سه هفته طول میکشه هم و فقط میتونن جزیی تر بهم بگن چ بیماری داره .

نامه داد برا پزشکی قانونی ببینه موافقت میکنن

متاسفم واقعا.از صمیم قلبم از خدا برات آرامش میخوام ایشاالله که هر چی به خیر وصلاح خودتو بچت اتفاق بیفته.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل