2777
2789
عنوان

سقط جنین

356 بازدید | 30 پست

تازه تو هفته ۲۱گفتن بچت مشکل اختلالات کروموزمی ازنوع مضاعف شدگی داره ...چکار کنم شب روزم شده. گریه و التماس و دعا ک فقط یجوری اروم شم کسی بوده بعد بچش بدنیا اومده باشه مشکل نداشته باشه با این شرایط 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببخشید تجربه ای ندارم برای راهنمایی، در عوض برای آرامش دلت و حل شدن مشکلت صلوات میفرستم انشاالله که تو دلیت سالمه🥺❤️

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

مجوز سقط میدن تو این سن؟

با تمام استخونام درکت میکنم

۱۶ هفته ازمایش پسرم های ریسک شد به شدت دو هفته با کابوس سقط جنین زنده م زندگی کردم تا انومالی که رد کرد ریسکو

اون دو هفته مردم واقعا و زنده شدم

خدا به دلت ارامش بده ۲۱ بزرگتره تکون میخوره حتما

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

غربالگری اولم بهم گفت ان بی رویت نشده امینو انجام دادم جواب اولش گف نرماله و سندرم نداره جواب دوم که اومد بعد دوهفته منو شوهرم ازمایش دادیم گف اگ شبیه شما باشه مشکلی نیست بعد ۹روز جواب دادن ک شبیه ما نیست و باید سقط بشه یعنی همش ما منتظر جواب بودیم ک اینقدر دیر شد ،امینو هم گف باید ۱۶ هفته باشی ک بگیریم .از ۱۶ هفته من درگیرش بودم