2777
2789
عنوان

حوزه علمیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1554 بازدید | 49 پست
کشکی چیه. به جای چهار سال باید پنج سال بخونی از شنبه تا چهارشنبه هم مثل دوران دبیرستان باید بری حوزه ...

نه فقط درس مکاسب را میگن سخته که درمقایسه با بیشتر درسای دانشگاههای خصوصا دولتی متوسط رو به پایینه. کلا کافیه حفظیات خوب باشه ، عربی دوست داشته باشی و با حفظیات زیاد بتونی مباحثه کنی و چون احتمال داره بعدش بری آموزش پرورش معلم بشی یه سری مهارتهای معلمی هم بهت یادمیدن کلا مسیر به سمت کار در ادارات دولتی دادگاهها مدارس دانشگاه  مشاغل ریاستی و پستهای تصمیم گیرنده خواهد بود.

ندیدم که قویی به صحرا بمیرد
یه پیشنهاد بهتری هم میتونم بهت کنم فقه و حقوق ۶۰ درصد حوزه ۴۰ درصد حقوقه رشته جامعیه دورو اطرافیا ...

اصلا از فضای مدرسه خوشم نمیاد 

درساش هم تقریبا مثل همه 

اما بنظر خودم تو حوزه موفق تر میشم و حداقل اگه به یه جایی نرسیدم می‌دونم که از لحاظ معنوی به درجه بهتری میرسم.

نظر شما هم خیلی محترم🙂🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا ، چرا ؟! به نظر من تنها جایی که میشه آرامش داشت اونجاست

اصلا فضاش و دختراش و اساتیدشون واقعا با مدرسه ها قابل مقایسه نیست 

خیلی خیلی بهتره..

و دقیقا آرامشی که اونجا داره بنظر من حتی یه درصدش تو مدارس نیست..

اصلا از فضای مدرسه خوشم نمیاد  درساش هم تقریبا مثل همه  اما بنظر خودم تو حوزه موفق تر می ...

خب عزیزم فقه و حقوق هم یه رشتش مابین حقوق و حوزه:/

تفاوتی نداره

منظورم این بود حوزه قبول نشدی بیا دانشگاه این رشترو بزن

همه چیزایی که میخوای رو داره

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃
 حوزه علمیه ک من میرفتم محیطش خیلی سنگین بود منم روحی شادی داشتم بخاطر همین یکم سرکوبم کرد بعد ...

چرا توهین می کنی مثلا دانشگاه خیلی خوب پر از آدمایی ک ب جای تحصیل برای جلب توجه جنس مخالف میان دانشگاه و هیچی باد نمی گیرن والله ما تو حوزه شاد بودیم جشن داشتید دست می زدیم منعی هم نداشتیم خیلی فضا معنوی و با آرامش بود نمی دونم شما منظورت از اینک نمی ذاشتن شما شاد باشی یعنی چی ولی لطفا اگ نظر منفی دارید برای خودتون نگه دارید بقیه رو با افکارتون مسموم نکنید