کشکی چیه. به جای چهار سال باید پنج سال بخونی از شنبه تا چهارشنبه هم مثل دوران دبیرستان باید بری حوزه ...
نه فقط درس مکاسب را میگن سخته که درمقایسه با بیشتر درسای دانشگاههای خصوصا دولتی متوسط رو به پایینه. کلا کافیه حفظیات خوب باشه ، عربی دوست داشته باشی و با حفظیات زیاد بتونی مباحثه کنی و چون احتمال داره بعدش بری آموزش پرورش معلم بشی یه سری مهارتهای معلمی هم بهت یادمیدن کلا مسیر به سمت کار در ادارات دولتی دادگاهها مدارس دانشگاه مشاغل ریاستی و پستهای تصمیم گیرنده خواهد بود.
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
عزیزم اگ برای سطح دو میخوای بری سوالای سخت نمی پرسن درباره خانواده سوال می کنند چند سوال شرعی می پرسن درباره ولایت فقیه می پرسن ان شاءالله موفق میشی نگران نباش
حوزه علمیه ک من میرفتم محیطش خیلی سنگین بود منم روحی شادی داشتم بخاطر همین یکم سرکوبم کرد بعد ...
چرا توهین می کنی مثلا دانشگاه خیلی خوب پر از آدمایی ک ب جای تحصیل برای جلب توجه جنس مخالف میان دانشگاه و هیچی باد نمی گیرن والله ما تو حوزه شاد بودیم جشن داشتید دست می زدیم منعی هم نداشتیم خیلی فضا معنوی و با آرامش بود نمی دونم شما منظورت از اینک نمی ذاشتن شما شاد باشی یعنی چی ولی لطفا اگ نظر منفی دارید برای خودتون نگه دارید بقیه رو با افکارتون مسموم نکنید