2777
2789
عنوان

حوزه علمیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1554 بازدید | 49 پست
چرا 

حوزه علمیه ک من میرفتم محیطش خیلی سنگین بود منم روحی شادی داشتم بخاطر همین یکم سرکوبم کرد بعد اون حوزه علمیه ک من میرفتم بیشتر شبیه دیونه خونه بود تا حوزه علمیه

بعد درساش فوق العاده سخته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنونه مردونه جدان؟

آره 

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
آخه چند سال پیش تبلیغ میکردن بدون کنکور از حوزه مدرک بگیرید حتی پیامکشم برام اومد گفتم نگاه کن دارن ...

التماس نمی کنند. یک مدت فقط آزمون سطح دو رو برای افرادی که لیسانس داشتند برداشتند. 

خودم فردا آزمون ورودی رشته مشاوره دارم. پس به همین راحتی که شما میگید نیست. 

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
انشالله موفق باشید 💙

ممنونم 

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
۱۶ رشتم انسانیه دهمم ولی می‌خوام برم حوزه اگه خدا بخواد

یه پیشنهاد بهتری هم میتونم بهت کنم

فقه و حقوق ۶۰ درصد حوزه ۴۰ درصد حقوقه

رشته جامعیه

دورو اطرافیانتم نظر بهتری بهش دارن

سختیش زیاده اما در مقایسه با حوزه کمتره

البته اگر فقه و مبانی حقوق بزنی درصد فقهش بیشتر هم هست

بسته به خودت داره

میتونی انسانیو بخونی و کنکور بدی و فقه و حقوق یا فقه و مبانی حقوق بزنی

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃
۱۶ رشتم انسانیه دهمم ولی می‌خوام برم حوزه اگه خدا بخواد

اول دیپلمتون رو بگیرید