2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

تنهاعه نیاز ب همراهو اینا نداره تو پرسش ؟ چندساعت طول میکشه کلن؟

نه همسرش کافیه

خود تخمک کشی یه ربع بیشتر طول نمیکشه ولی کارهای قبل و بعدش چندساعتی زمان میبره

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

نه همسرش کافیه خود تخمک کشی یه ربع بیشتر طول نمیکشه ولی کارهای قبل و بعدش چندساعتی زمان میبره

عاهان 

مرسی ازت گلم

بعد تخمک کشی چ مدت بعدش انتقال میدن؟

بعد احتمال اینکه بگیره چنددرصده؟

عاهان  مرسی ازت گلم بعد تخمک کشی چ مدت بعدش انتقال میدن؟ بعد احتمال اینکه بگیره چنددرصده؟

معمولا ۵ روز طول میکشه تا جنینا آماده بشن و انتقال بدن

همه چی دست خداست🥰

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

معمولا ۵ روز طول میکشه تا جنینا آماده بشن و انتقال بدن همه چی دست خداست🥰

مرسی گلمم

من از خودش بیشتر استرسشو دارن انشاالله بگیره تو این وضعیت اقتصادی واقعن زیادی هزینه کرده گناه داره

مرسی گلمم من از خودش بیشتر استرسشو دارن انشاالله بگیره تو این وضعیت اقتصادی واقعن زیادی هزینه کرده ...

عزیزم🥰

ان شاءالله میگیره و صحیح و سالم میاد بغلش

میبخشید گلم. قبل تخمک کشی چ مرحله ای هست ؟ نیاز ب بستری و اینا نیس؟

نه یه بیهوشیه عمومیه در حد یک ربع