من احساس میکنم مث روبات تلگر امی
تا یه تاپیک مینویسن یهو میای یه شعر میزاری متناسب با متن!!!
از کجا میاری اینارو ؟
آخه اگه کپی هم باشه بهر حال یه زمانی میبره :-)
قهوه جان معلومه اهل مطالعه بوده و هست، اکثرا هم شعرای مرتبط با موضوع تاپیک انتخاب می کنه من و الین هم که از بچگی با خوردن چیپس و پفک وقتمون رو سپری کردیم الان فقط اردک تک تک، تک تک اردک رو از حفظیم البته اونم نه کامل 😂
به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی
مونا من تمام دوران کودکیم به بازی گذشت و خوردن پفک اشتباهی دانشگاه قبول شدم اصلا تنها مرحله از زندگیم که با روحیه ام سازگار نبود همون درس و دانشگاه بود نمیدونم چرا زرنگ کلاس بودم
قهوه ی عزیز نمیدونم میخونی یانه اما با احترام تمام یکی از شعرهامو تقدیمت میکنم وقتی تمام قلب تو با من غریبی میکند بر دیوار خاطرات خود را بکوبانم که چه وقتی کبوتر دلت در جای دیگر لانه کرد باهمه ی دلواپسی دانه بریزانم که چه وقتی که لیلی ظرف من؛ چون دیگران پر باده کرد بشکنم ظرف دلم و پا بکوبانم که چه وقتی که حتی معجزه در من نمیکند اثر در فراقت نیل چشم خود بخشکانم که چه وقتی که در خود مرده ام در زیر اوار غمت میخوانی ازبهر دلم یاسین و رحمانت که چه
مونا به جان عموی نداشته ام تا خود دانشگاه شاگرد اول بودم یهو رسیدم دانشگاه کپ کردم اووون همه خرخون یه جا دیدم اعتراف کنم دوران دانشگاه افت کردم به قول تو تمااام شهریور دم دانشگاه پلاس بودم