2789
عنوان

قهوه تلخ !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 64 پست
قهوه جون من شعرم میگم ....شعرم دوست دارم ....شعرم حفظم اما نمیدونم چرا عامیانه حرف میزنم همیشه

نرهای نااااامحترم لطفا درخوا ست ندید ! شما اگه مرد بودید و به درد بخور .الان توی دنیای واقعی یکی هم صحبت شما میشد

قهوه جان معلومه اهل مطالعه بوده و هست، اکثرا هم شعرای مرتبط با موضوع تاپیک انتخاب می کنه من و الین هم که از بچگی با خوردن چیپس و پفک وقتمون رو سپری کردیم الان فقط اردک تک تک، تک تک اردک رو از حفظیم البته اونم نه کامل 😂
به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من نمیدونم چرا بطور خودکار میرم تاپیک غیبت و قوم شوهر و .... عمرا برم تو مطالب علمی و ادبی .....😂😂😂😂😂

نرهای نااااامحترم لطفا درخوا ست ندید ! شما اگه مرد بودید و به درد بخور .الان توی دنیای واقعی یکی هم صحبت شما میشد

ببین تروخدا قهوه مثل خانوووووم با ادب دوتا پست کوته گزاشت و هیچی نمیگه دیگه ـــ.
من خودموووووو کشتما ازبس پست گزاشتم ....گیس میکنم تو تاپیکا

مونا من تمام دوران کودکیم به بازی گذشت و خوردن پفک اشتباهی دانشگاه قبول شدم اصلا تنها مرحله از زندگیم که با روحیه ام سازگار نبود همون درس و دانشگاه بود نمیدونم چرا زرنگ کلاس بودم
چه تلخ است با بغض بنویسی با خنده بخوانند😔
قهوه ی عزیز نمیدونم میخونی یانه اما با احترام تمام یکی از شعرهامو تقدیمت میکنم وقتی تمام قلب تو با من غریبی میکند بر دیوار خاطرات خود را بکوبانم که چه وقتی کبوتر دلت در جای دیگر لانه کرد باهمه ی دلواپسی دانه بریزانم که چه وقتی که لیلی ظرف من؛ چون دیگران پر باده کرد بشکنم ظرف دلم و پا بکوبانم که چه وقتی که حتی معجزه در من نمیکند اثر در فراقت نیل چشم خود بخشکانم که چه وقتی که در خود مرده ام در زیر اوار غمت میخوانی ازبهر دلم یاسین و رحمانت که چه

مونا به جان عموی نداشته ام تا خود دانشگاه شاگرد اول بودم یهو رسیدم دانشگاه کپ کردم اووون همه خرخون یه جا دیدم اعتراف کنم دوران دانشگاه افت کردم به قول تو تمااام شهریور دم دانشگاه پلاس بودم
قربانت الین ....یه دفتر بزرررررگ شعر دارم ....اما خب حالا دل و دماغ ندارم دیگه ......بعضی اوقات تقدیر و سرنوشت احساسات و هدف ادم رو عوض میکنه براهمتون دلی شاد ارزومندم 💗

آلای دل منم یه شعر گفتم الان گمش کردم یادمم نیست چی بود خخخخ باورت میشه؟ اما یادمه خیلی قشنگ بود الان تمام ذوقم خشکیده موفق باشی دوستم