2777
2789
عنوان

قهوه تلخ !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 64 پست
قهوه جان معلومه اهل مطالعه بوده و هست، اکثرا هم شعرای مرتبط با موضوع تاپیک انتخاب می کنه من و الین هم که از بچگی با خوردن چیپس و پفک وقتمون رو سپری کردیم الان فقط اردک تک تک، تک تک اردک رو از حفظیم البته اونم نه کامل 😂
به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مونا من تمام دوران کودکیم به بازی گذشت و خوردن پفک اشتباهی دانشگاه قبول شدم اصلا تنها مرحله از زندگیم که با روحیه ام سازگار نبود همون درس و دانشگاه بود نمیدونم چرا زرنگ کلاس بودم
چه تلخ است با بغض بنویسی با خنده بخوانند😔
قهوه ی عزیز نمیدونم میخونی یانه اما با احترام تمام یکی از شعرهامو تقدیمت میکنم وقتی تمام قلب تو با من غریبی میکند بر دیوار خاطرات خود را بکوبانم که چه وقتی کبوتر دلت در جای دیگر لانه کرد باهمه ی دلواپسی دانه بریزانم که چه وقتی که لیلی ظرف من؛ چون دیگران پر باده کرد بشکنم ظرف دلم و پا بکوبانم که چه وقتی که حتی معجزه در من نمیکند اثر در فراقت نیل چشم خود بخشکانم که چه وقتی که در خود مرده ام در زیر اوار غمت میخوانی ازبهر دلم یاسین و رحمانت که چه
مونا به جان عموی نداشته ام تا خود دانشگاه شاگرد اول بودم یهو رسیدم دانشگاه کپ کردم اووون همه خرخون یه جا دیدم اعتراف کنم دوران دانشگاه افت کردم به قول تو تمااام شهریور دم دانشگاه پلاس بودم
آلای دل منم یه شعر گفتم الان گمش کردم یادمم نیست چی بود خخخخ باورت میشه؟ اما یادمه خیلی قشنگ بود الان تمام ذوقم خشکیده موفق باشی دوستم