2777
2789
عنوان

حس خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 113 پست
بخدا من هیچوقت تو ۱۵ سال زندگی مشترکم یکبارم به برادرشوهرام زنگ نزدم پیام ندادم شماره مردای فامیل خ ...

عععععع پس اینجوریه حالا و اینجوریه توام مثل خودش باش بعد ببین چجوری بهم بریزه تقصیر خودته ک ساده ایی همش یجوری رفتار کم فک کنه ب شوهر و پسرای مردم چشم داری تا حستو بفهمه بفهمه چقد بده شاید خجالت بکشه

🖤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باید خودش خونه باشه پیش خودش بخونم؟

نه فرقی نمیکنه اگه اهل دعا و قرآنی اعتقاد داری یه گروهی هست تلگرام و اینستا سادات هست خودشون نیت میکنن برات میگن چه دعایی بخونی تا شوهرت سره عقل بیاد 

بخدا من هیچوقت تو ۱۵ سال زندگی مشترکم یکبارم به برادرشوهرام زنگ نزدم پیام ندادم شماره مردای فامیل خ ...

عزیزم منم همینجوری ام، بیشتر زنا سرشون تو کار خودشونه. مردا میخوان دایه مهربان تر از مادر باشن 

شوهرم کلا از من سرد شده یادم نمیاد کی بهم گفته دوست دارم یادم نمیاد کی بهم ابرازعلاقه کرده باشه ب ...

یه دعوای سوری راه بنداز با برادرزادت حتی اگر توام مقصر باشی اشکال نداره دیگه خ ضایس بدون تو بره باهاش اون وقت درست میشه 

مثلا ی چیزی بگو ک کاملا بهش بر بخوره و جوابتو بده و تو هم جوابشو بدی و دیگه قطع رابطه کن

چندوقت پیش گفت بریم خونشون گفتم حوصله ندارم ۵ دقیقه بعد دوباره گفت سومین بار داد زدم گفتم چرا نم ...

بگو تو چتهه برادر زاده منهه تو چته تورو سننه

یادت باشه همیشه عاشق خودت باشی دختر چون تو هیچوقت تکرار نمیشی(:🩷✨️