2777
2789
عنوان

حس خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 113 پست
عزیزم مگه میشه نداشته باشه، همسر من شغلش جوریه که روزی صدبار گوشیش زنگ میخوره خانم و آقا  میگی ...

ن فامیل زنو میگم دخترای مجرد و این چیزا ک نتیجش میشه این وگرنه آره روزی صد بار زن ب شوهرم زنگ میزنن کاری شوهرمم بدون خدافظی قط میکنه یا سرد صحبت میکنه جیگرم حال میاد

🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن فامیل زنو میگم دخترای مجرد و این چیزا ک نتیجش میشه این وگرنه آره روزی صد بار زن ب شوهرم زنگ میزنن ...

بخدا من هیچوقت تو ۱۵ سال زندگی مشترکم یکبارم به برادرشوهرام زنگ نزدم پیام ندادم

شماره مردای فامیل خودم و شوهرمم ندارم

تا بحال به شوهرخواهرم زنگ نزدم پیام ندادم

به شوهرم میگم من اینطوریم

میگه اشتباه میکنی غیراجتماعی هستی

گوشیه خواهرشوهرمو زدم منم باهاش خیلی صمیمیم گف هرکاری داری به شوهرم زنگ بزن بخدا تو یه ماه یبارم زنگ نزدم هرکاری داشتم به شوهرم میگفتم زنگ بزنه به دامادشون بگه گوشیو بده به خاهرشوهرم باهاش حرف بزنم دوست نداشتم صمیمیتی بینمون شکل بگیره حالم از اسم خیانت بهم میخوره خدا چه مرد چه زن که وارد زندگیه اینو اون میشه به حق این روز عزیز بهش روی خوش نشون نده

کور نیستم که دارم میبینم اصلا جرات نمبکنم درموردبرادرزادم حرفی بزنم شوهرم همش طرفداریشو میکنه

مظلوم بازی در نیااار

یه بار نشونش بده یه من ماست چقدر کره میده ،ببین نقطه ضعفش چیه همونو دست اویزت کن اگرم بچه نداری نیار اصلا چون درست بشو نیست

باز برای تو خوبه من دیدم خیلی کوچیکتر طرف شوهرش چش داره به برادرزاده و خواهرزادش

شوهرمن عاشق من بود

چندسال خواستگاری کرده گریع و زاری کرده

تاطلاق برادرزادم خوب بودیم

از رو دلسوزی من که تنهاش نذاریم 

رفت و امدمون زیاد شد

بلای جونم شد