دوبار رک بهش گفتم ولی زنگ میزنه به شوهرم داریم میاییم اونجا
چرا برادرزادت باید شماره شوهرتو داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟وای خداااااااا.من شوهرم شماره هیچ کدوم از زنای فامیلامو نداره اسماشونم نمیدونه چون رو ندادم تازه شماره زن داییاش و زن عموشم گفتم پاک کنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوبار رک بهش گفتم ولی زنگ میزنه به شوهرم داریم میاییم اونجا
از جوشی شوهرت بدون اینکه خودش بفهمه قایمکی مسدود کن بباک کن از همه جا. و رک و کاملا جدی بهش بگو که ازت متنفرم دور بر زندگی من نپیچ و قطع زابطه کن و به شوهرت متلک اینا ننداز جوری زفتار نکن که فهمیدی روش باز بشه فقط محبت کن بهش و اگ ازت اونو پرسید رک بهش بگو خوشم نمیاد ازش و نمخام رفت و امد کنیم با این فامیلم
شماره هیچکسو نداشت برادرزادم به شوهرم زنگ میزنه بیایید با هم بریم سینما بریم پارک بریم جهنم
ببین من اعصابم خرد شده جای تو چون با گوشت و استخونم این جور چیزارو درک میکنمممم.بردار شماره برادر زادتو بلاک و پاک کن خط شوهرتو عوض کن ببین اگه شوهرت میخاره دیگه جدی تر باهاش برخورد کن مثلا برا اینکه بترسونیش بگو ی بار دیگه اسم برادرزادمو بیاری مهرمو میذارم اجرا