2777
2789
عنوان

حس خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 113 پست
دوبار رک بهش گفتم ولی زنگ میزنه به شوهرم داریم میاییم اونجا

چرا برادرزادت باید شماره شوهرتو داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟وای خداااااااا‌.من شوهرم شماره هیچ کدوم از زنای فامیلامو نداره اسماشونم نمیدونه چون رو ندادم تازه شماره زن داییاش و زن عموشم گفتم پاک کنه

🖤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توام قفلی بزن رو یکی از پسرای خوشگل فامیلش هی ازش تعریف کن بگو چ پسر باحالیه چ قدی داره چ هیکلی داره ...

من خودم اینطوری کردم بخدا ولی دیدم عین خیالش نیس به عموم گفتم برگشته بود گفته بود خودش میشینه از اینو اون تعریف میکنه منم خیانت میکنم 

دوبار رک بهش گفتم ولی زنگ میزنه به شوهرم داریم میاییم اونجا

از جوشی شوهرت بدون اینکه خودش بفهمه قایمکی مسدود کن بباک کن از همه جا. و رک و کاملا جدی بهش بگو که ازت متنفرم دور بر زندگی من نپیچ و قطع زابطه کن و به شوهرت متلک اینا ننداز جوری زفتار نکن که فهمیدی روش باز بشه فقط محبت کن بهش و اگ ازت اونو پرسید رک بهش بگو خوشم نمیاد ازش و نمخام رفت و امد کنیم با این فامیلم

چرا برادرزادت باید شماره شوهرتو داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟وای خداااااااا‌.من شوهرم شماره هیچ کدوم از زنای ...

شماره هیچکسو نداشت

برادرزادم به شوهرم زنگ میزنه

بیایید با هم بریم سینما

بریم پارک بریم جهنم

بخدا همه مدله میگم اصلا عین خیالش نیست

هی نمیخام بگم کار از کار گزشته شوهرت بهت حسی نداره هی میگم آخه اینام همش دلیل نمیشه دوست نداشته باشه مردا معمولا ب رابطه اهمیت نمیدی سرد میشن

🖤
چرا برادرزادت باید شماره شوهرتو داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟وای خداااااااا‌.من شوهرم شماره هیچ کدوم از زنای ...

عزیزم مگه میشه نداشته باشه، همسر من شغلش جوریه که روزی صدبار گوشیش زنگ میخوره خانم و آقا 

میگی بشینم تک تک چک کنم 

واقعا نمیشه خب، 

میترسم بگم ابروریزی بشه تو فامیل بعدشم اینا روشون باز بشع بدتر کنن

ازاون روزی بترس بچه برادرت بیاد بشینه سر جات.این کاراشون معلومه دارن ی گندی میزنن

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم
شماره هیچکسو نداشت برادرزادم به شوهرم زنگ میزنه بیایید با هم بریم سینما بریم پارک بریم جهنم

ببین من اعصابم خرد شده جای تو چون با گوشت و استخونم این جور چیزارو درک میکنمممم.بردار شماره برادر زادتو بلاک و پاک کن خط شوهرتو عوض کن ببین اگه شوهرت میخاره دیگه جدی تر باهاش برخورد کن مثلا برا اینکه بترسونیش بگو ی بار دیگه اسم برادرزادمو بیاری مهرمو میذارم اجرا

🖤
شماره هیچکسو نداشت برادرزادم به شوهرم زنگ میزنه بیایید با هم بریم سینما بریم پارک بریم جهنم

به داداشت بگو دخترت زیادی به شوهرم زنگ میزنه  کاری داره به خودم بگه    گوشی رو بده دست داداشت تا کار از کار نگذشته و بهت بگه چرا زودتر نگفتی 

والا همسر من خیانتی کرده که این پیشش هیچ هست. زندگی متاهلی من فراز و نشیب خیلی زیاد داشت و روزی فکر ...

دیگه خیانت خیانت حتی با خواهر آدم باشه ولی فامیل آشنا دو سر سوخته

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست