2777
2789

یا دورشو دیده 

میشه از سختیاش بگین و چه مهارتی نیاز داره 

من میترسم یاد بگیرم مشتری نیاد من اصلا پول ندارم و اومزش و دستگاهشو به سختی میگیرم حالا مشتری نیاد چی میشه دیونه میشم لطفا سختیاشو بگین از چه لحاظه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مستری داری

نه اگر خواستی مربی گری بگیری فقط فنی حرفه ای برو مدرک مربی گری که آموزش گاه ها میدم بدرد نمیخوره فقط پول اضافه میگیرن فقط مدرک فنی حرفه ای اعتبار داره 

نه اگر خواستی مربی گری بگیری فقط فنی حرفه ای برو مدرک مربی گری که آموزش گاه ها میدم بدرد نمیخوره فقط ...

مربی گری چی؟ رفتم فنی حرفه ای گفتن نداریم برو اموزشگاها یاد بگیر مدرکشو ما میدیم

مربی گری چی؟ رفتم فنی حرفه ای گفتن نداریم برو اموزشگاها یاد بگیر مدرکشو ما میدیم

نههه باید آموزش ببینی بعد بری فنی حرفه ای بگی تو لاین ناخن می‌خوام مربی گری بگیرم یه سری امتحان راجب همون لاین ازت میگیرن بهت مدرک میدن