2777
2789

وای خدا ازتون نگذره ای کسایی که گزارش میزنین عقدتون چیههههه؟؟؟؟

بیچاره این همه زحمت کشیده بود نویسنده

نی نی یار چرا این کارو میکنی یعنی چی مگه چی تو تاپیک بود چه حرف بد یا غیراخلاقی زده بودددد؟

حالا برا تاپیکای مادرشوهر خواهرشوهر خوب استقبال میکنید همتوننن

لطفاااا تاپیکو برگردونید اون خیلی زحمت کشیده بود و رمانش عالی بود

یه بار تو عمرتون رسیدگی کنید

داشتم میخوندم اه

@نی_نی_یار_41‍ 

نی نی یار ۵ و نی نی یارشب رو تگ کنید عزیزان

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

منم اعصابم خورد شدحالا چطور باید استتار رو پیدار کرد

آخه برا چی 

مگه عقدا دارن

گاهی ناخواسته قضا وت میکنیم بعد در همان موقعیت قرار میگیریم اما نمیدانیم چرا.....

من_مینویسم_تو_بخون      _تو_بخون

گلم چیشد داشتیم میخوندیم داستانتو

@نی_نی_یار_شب    

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
لطفا اگر کسی ایدی اینستا نویسنده رو داره اینجا قرار بده ممنون

_nove_fanoos

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
واسه حرفای۱۸ +خودمون پاره کنیم نی نی نمیاد اون وقت واسه چیزای ساده فوری گزارش قفل

آره والاااا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز