2777
2789
عنوان

دوستان گلم

| مشاهده متن کامل بحث + 22834 بازدید | 4218 پست
همسرم‌کلا دستپخت منو خیلی دوست داره همیشه هم ب مادرش میگه😂

همسر منم میگه من میگم نگو ناراحت میشن 

خواهر شوهرم همیشه میگه شماره دعانویست رو به منم بده 🤣🤣از اوایل ازدواج هم لقب جادوگر بهم دادن 😔😔😔نمیدونم چرا بجای اینکه از تفاهم داشتن ما خوشحال شن ناراحتن 

یه پسر عصبی بداهلاق تحویل دادن یه مرد خوش اخلاق تخویل گرفتن 🤣

میبینم آن شکفتن شادی را پرواز بلند آدمیزادی را...

هاسکی ها خیلی وحشینااا البته اون تربیت شده بوده ولی هم قیافشون وحشتناکه هم وحشی

قشنگن که 

من دوستشون دارم 

خواهرم یه توله هاسکی داشتن یه چشمش سبز یکی ابی 

انقد ناز و خوشکل بود 

دزد بردش 

میبینم آن شکفتن شادی را پرواز بلند آدمیزادی را...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدا کنه همسرت تعصب و غیرت رو با عقل و اختیاردهی به خانوم قاطی نکنه .ممکنه از اولش بگه پوشیده ظاهر شو ...

اتفاقا بارها بهش فکر کردم میگم اگه بعد از ازدواج گفت اره مثلا جلو شوهر خالت حجاب کن و بهشون دست نده و اینا چون من خودم از آدمایی که بعد از ازدواج اخلاقشون تغییر میکنه بعدم میاد در نتیجه به اختلاف بزرگی میخوریم

خوبه که  مخصوصا بیست دیقه بزاری اب بندازه یکم ریخان خشک هم پودر کنی داخلش من خیلی دوست دارم&nb ...

من سالاد فصل بیشتر دوست دارم😂🤦🏻‍♀️

حالا تو خونه ما بابام میگه سالاد شیرازی باید بذاری یه روز تو یخچال بمونه بعد بخوری چون معده درد میگیری داداشم سالاد که یه ظهر تا شب بمونه رو نمیخوره میگه باید تازه باشه چون اگه بمونه بو شراب میگیره منم که اصلا مهم نیستم ولی الکی گفتم من با داداشم عقیده یکیه 😂🤦🏻‍♀️