2777
2789
عنوان

دوستان گلم

| مشاهده متن کامل بحث + 22829 بازدید | 4218 پست
اتفاقا بارها بهش فکر کردم میگم اگه بعد از ازدواج گفت اره مثلا جلو شوهر خالت حجاب کن و بهشون دست نده ...

خب الان که اکثرا دوران آشنایی قبل ازدواج دارن میتونی ازش بپرسی نظرش چیه 

میبینم آن شکفتن شادی را پرواز بلند آدمیزادی را...

خب الان که اکثرا دوران آشنایی قبل ازدواج دارن میتونی ازش بپرسی نظرش چیه 

اهوم اره ولی فکر کن مثلا سر این موضوع کارمون به هم بخوره بعد بر هرکی بگم واقعا نمیخنده بهم 😂😂😂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من سالاد فصل بیشتر دوست دارم😂🤦🏻‍♀️ حالا تو خونه ما بابام میگه سالاد شیرازی باید بذاری یه روز ...

😅😅😅 نمیخوری ولی نظرت رو اعمال میکنی

از چه نظر  همچی‌کم‌برخوردار هم نیستن  ولی فرم اجباری نیست براشون

از نظر امکانات ومحیط اموزشی 

خب مثلا مدرسه آزمایشگاه و بوفه و سالن احتماعات داره؟یا هرکلاس معلم مجزا داره ؟

بعضی مناطق چون کم جمعیت هستن مثل روستاهای کوچیک و امکانات کمتری دارن خب میشن کم برخوردار 

اکثرا هم یه معلم به سه کلاس درس میده 

چه خوبه اجباری نیس برا فرم 

مدرسه دخترم احبار بود که هیچی تازه تا سه روز قبل مهر هم نه رنگ نه طرح رو نشون ندادن که یوقت کسی کپی نکنه و ندوزه 

همه احبارا باید میرفتن از همون تولیدی که قرارداد داشت با مدرسه خرید میکردن 

کوثر تحربه ی مدرسه پسرانه و دخترانه داری 

نظرت درمورد بچه ها چیه؟من فکر میکنم پسرا تو این سن قابل اعتمادتر و مهربونتر هستن تا دخترای هم سن

اهوم اره ولی فکر کن مثلا سر این موضوع کارمون به هم بخوره بعد بر هرکی بگم واقعا نمیخنده بهم 😂😂😂

خب اولا که خودتون به یه تفاهم نسبی نرسیدین دلیلی نداره بقیه رو خبردار کنین این یک 

دوما بهم بخوره و دونفر بخندن بهتر ازاین هست که بعدها با چشم گریون بشینی و بگی کاش همون اولا متوجه رفتارش میشدم 

قبل ازدواج باید در مورد همه چی صحبت کنی 

خرج ومخارجا روابط خانوادگی نظرش درمورد تفریخات و دورهمیا و رفت امد خونه بزرگترا 

کار کردن خانوم .....خسیس نباشه ولخرح نباشه 

هیز نباشه زیادی هم تعصبی نباشه 

.....گرم و سرد بودنتونم مشاور تشخیص میده که ازهمه چی مهمتر هس 

مث زمان ما نیس که بعد عقد تازه از علایق و سلایق و مشکلات روحی وجسمی طرف آگاه بشی

@eze  

بیا اون خاطره رو تعریف کنم برات 

اون تک بیت که گفتم خاطره داشت برام 

ابندایی بوذیم مدرسه مون دختر وپسر باهم سر یه کلاس بودیم 

یکی بود دیوانه وار ازهمون بچگی عاشقم بود 

قلدر بود قد بلند پوست سفید موهای  بور چشای سبز 

خلاصه چندش بود از نظر من 

ولی خدا زده بود پس کله اش و منو دوست داشت 

ازاینورم یکی از دخترا یه داداش خوشتیپ داشت که اونم عاشقم بود تو عالم بچگی خب من دومی رو ترجیح میدادم 

من چشام درشت بودن و ابدار و تقریبا خوش حالت 

بعد پسر دومی برام داخل کتابم این شعر رو با خط خوش نوشته بود انقد ذوق میکردم میخوندمش 

یه روز اتفاقی پسر بور چشم رنگی این شعر رو تو کتابم دید 

وگرفت  پاره کرد و رفت یه کتک مفصل زدش 

به منم با تهدید گفت تو مال منی 

منم گریه و اشک ..که نه من ازاون خوشم میاد 

هیچی دیگه پسر خوشتیپه سال بعدش منو فراموش کرد بیشرف 😅😅🤣🤣🤣🤣ولی این انتر زشت دقیقا تا سالی که دیپلم گرفتم و ازدواج کردم کلی اذیتم کرد و آبرو ریزی کرد 

خیلی تلاش کرد منو بدست بیاره اخراش دیگه شایعات زشتی برام درست کرد تا منو از چشم بقیه بندازه و خواستگار پرونی کنه ....

هنوزم وقتی میبینمش حالم واقعا بد میشه و استرس میگیرم 

ولی اون حس و حالی که دوران بچگی با تک بیت شعر تو دلم بود رو دوست داشتم یه حس خاصی بود 

بدور از هوا و هوس فقط دوست داشتن بودش .....

طفلک چند سال پیش فوت شد 

خدا رحمتش کنه 

خب اولا که خودتون به یه تفاهم نسبی نرسیدین دلیلی نداره بقیه رو خبردار کنین این یک  دوما بهم بخ ...

وای پروسه طولانی هم هستا تازه چقدر حال میخواد داشته فکر کنی بعد بری اینور اونور وااای نه من حال ندارم 😂👌🏻🤦🏻‍♀️

ببین ۶ ساله ک من هستم پیش شوهرم،یه عطر داره ک الان فک کنم نزدیک ۱۰ ساله داره بلک افغانه هنوزم دارتش ...

😍

واقعا نی نی سایت،سایت عجیبیه که من واقعا فازبعضی هارو نمیفهمم.یامیان تاپیک عکس میزارن میگن بیاین نظربدین اخلاقش چجوریه؟!اخه ادم عاقل! این روزا توهمین دنیای واقعی نمیشه از روظاهر به شخصیت افراد پی برد ازبس همه مرموز شدن، اینجا دیگه دنیای مجازیه وازرو عکس انتظار داری تشخیص بدن؟!!!یکم بزرگ شید تروخدا.یا میان تاپیک حس ششم میزارن یا میگن حس ششممم بدویین بیان!!واقعا خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابید؟حس ششم فقط یه حسه.مگه استغفرالله خدا وپیغمبرید که ازاینده خبرداشته باشید یه مشت ملت ساده رو گول میزنید؟!!وقتی میبینم اون افرادی که تواین حس ششم شرکت میکنن سنشون از ۲۰ به بالا هست بیشتر تعجب میکنم.اخه اگه زیر ۲۰ بود میگفتیم هنوز بالغ نشده ولی از سن بالای بیست سال  واقعا انتظار عاقل بودن ازهرفردی میره.اینا بازم به کنار.فاز یه دسته کاربر دیگه هم درک نمیکنم.کوچکترین مسئله زندگیشونم تاپیک میزنن مشورت بگیرن ؛ینی عزیز شماهنوز اونقدر بزرگ نشدی که توی این کوچکترین مسائل یه ذره بشینی باخودت دو دوتا چهارتا کنی  تشخیص بدی بهترین گزینه چیه؟!!
امتحان کن ترکیب بعضیاش فوق العاده میشه

ایندفعه میگیرم

واقعا نی نی سایت،سایت عجیبیه که من واقعا فازبعضی هارو نمیفهمم.یامیان تاپیک عکس میزارن میگن بیاین نظربدین اخلاقش چجوریه؟!اخه ادم عاقل! این روزا توهمین دنیای واقعی نمیشه از روظاهر به شخصیت افراد پی برد ازبس همه مرموز شدن، اینجا دیگه دنیای مجازیه وازرو عکس انتظار داری تشخیص بدن؟!!!یکم بزرگ شید تروخدا.یا میان تاپیک حس ششم میزارن یا میگن حس ششممم بدویین بیان!!واقعا خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابید؟حس ششم فقط یه حسه.مگه استغفرالله خدا وپیغمبرید که ازاینده خبرداشته باشید یه مشت ملت ساده رو گول میزنید؟!!وقتی میبینم اون افرادی که تواین حس ششم شرکت میکنن سنشون از ۲۰ به بالا هست بیشتر تعجب میکنم.اخه اگه زیر ۲۰ بود میگفتیم هنوز بالغ نشده ولی از سن بالای بیست سال  واقعا انتظار عاقل بودن ازهرفردی میره.اینا بازم به کنار.فاز یه دسته کاربر دیگه هم درک نمیکنم.کوچکترین مسئله زندگیشونم تاپیک میزنن مشورت بگیرن ؛ینی عزیز شماهنوز اونقدر بزرگ نشدی که توی این کوچکترین مسائل یه ذره بشینی باخودت دو دوتا چهارتا کنی  تشخیص بدی بهترین گزینه چیه؟!!
@eze     بیا اون خاطره رو تعریف کنم برات  اون تک بیت که گفتم خاطره داشت برام  ...

دارک شد که آخرش ☹️☹️

واقعا شعر خاطرات قشنگی واسه آدما می‌سازه و در عین حال میتونه ناراحتی آور هم باشه و من چقدر خوشحالم که فقط خودم شعر میگم بین دوستام و اطرافیان و هیچ شعری نمیتونه من و یاد اطرافیان بندازه 😂👌🏻

حالا میدونین جدیدا چی فهمیدم که مخم با یه بیت شعر زده میشه امیدوارم همسر آیندم فرد شعر دوستی نباشه 😂👌🏻

والا شوهرم سه تا ادکلن داره من فقط یدونه دارم بیاید ببرید😂

همین تعارفت یه دتیا ارزس داره😂😂😍

@eze     بیا اون خاطره رو تعریف کنم برات  اون تک بیت که گفتم خاطره داشت برام  ...

اخی طفلی

وای پروسه طولانی هم هستا تازه چقدر حال میخواد داشته فکر کنی بعد بری اینور اونور وااای نه من حال ندار ...

ولش کن باووووو خودش  از اول بیاد همه چی رو بگه تا تو تصمیم بگیری اگه خسته نشدی🤣من جلی تو باشم الیته تا پایان تحصیلاتم و شاغل شدنم طرف ازدواج نمیرم 

دوست میگیرم ولی ازدواج نه

دارک شد که آخرش ☹️☹️ واقعا شعر خاطرات قشنگی واسه آدما می‌سازه و در عین حال میتونه ناراحتی آور هم ...

اره بد شد 

حالا منم از اون حس وحال بیرون اومدم یکم بعد 

بزرگتر شدم خب و درسو مدرسه وقتم رو میگرفت 

کلا اهرین خسم بود نسبت به کسی 

همیشه با دوستام صخبت کردنی میگفتم من از ازدواج متنفرم 

یکی از دخترا میگفت مهسا نکنه میخای سالی یبار ادم جدید انتخاب کنی 

میگفتم خدایا چه ذهن کثیفی داری من میگم کلا از اقابالاسر داشتن و یکی که بهش هی بگم چکار کردم وچکار بکنم بدم میاد میخوام خودم مرد خودم باشم .....در مورد شعر هم منم کلا اوایل نامزدی که یکم خل وچل شده بودم هر حرف دوربریام مخصوصا نامزدم رو با شعر حواب میدادم 

انقدر ذوق میکرد که چی 

ولی خودش یک مصرع هم بلد نیس منم کم کم ذوقم کور شد و دیگه از شعر وحکایت ومثال استفاده نکردم