2777
2789
عنوان

دوستان گلم

| مشاهده متن کامل بحث + 22834 بازدید | 4218 پست
میشه دلیلش رو بیابی به منم بگی نادون از دنیا نرم؟؟ 😁😂

چون خاصه 😂😂😂

چه می‌دونم والا 

تازه مدرسه بودم زنگ زده برا شما و خونه مادرم ماکارونی پختم 😂😂😂😂

آی خوشمزه بود ..تازه اگر بگم شوره یا بی نمک قهر می‌کنه😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برام عجیبه غذای مورد علاقه شوهرم ماکارونی هست  بفهمه ماکارونی پختم غذای شرکت رو نمیخوره  ...

اخی😂

من خودم ماکارونی دوس دارم ولی شوهرم علاقه ای نداره،میخوره ها ولی کم

غذای مورد علاقش کوبیده مرغ و یه غذاییه من دراوردی😂شیرین پلوعه بدون هویج و غیر شیرین 🤣

اخی😂 من خودم ماکارونی دوس دارم ولی شوهرم علاقه ای نداره،میخوره ها ولی کم غذای مورد علاقش کوبیده م ...

منم از اطرافیان آمار گرفتم فهمیدم مردا کم ماکارونی میخورن 

کوبیده مرغ رو منم دوست دارم 😍

واقعا...چون خواهرم سال دیگه کنکور داره میگه نمیرم 

نگاه یه جورایی چون نهایی شده امتحانا و مثلا ما 50 درصد کنکورمون امتحان نهایی مون هست مجبوریم بریم چون مثلا ما کلاس که میریم واسه کنکور تستی کار میکنن تشریحی رو باید مدرسه بهمون بگه چه بسا که سال دیگه 60 درصد کنکور امتحان نهایی هست و مهم تره

اره نمیدونم چرا دوس نداره من خودم خیلی دوس دارم مخصوصا با سالاد شیرازی

آقا یه سوال چرا من علاقه ای به سالاد شیرازی ندارم هان به نظرم یه چیز مسخره میاد مثلا اینجوری بوده که یکی حوصله نداشته یه چی خوبی برای پای غذا درست کنه همین جوری پیاز و گوجه و خیاز دم دستش بوده ریز کرده آبغوره ریخته روش بعد گفته سرتون بخوره کوفت کنین جونتون بالا بیاد😂😂😂

@eze   ریپ نشدی واقعا هم همینه که میگی چه همه شوهر خاص😁👌🏻😂

همین اخلاقاشه منو دیوانه خودش کرده😌😌😌

شوخی کردم 😂😂😂😂از این لوس بازیا خوشم نمیاد 😆😆😆

آقا یه سوال چرا من علاقه ای به سالاد شیرازی ندارم هان به نظرم یه چیز مسخره میاد مثلا اینجوری بوده که ...

نه نگو گناه داره من خیلی دوسش دارم🤣🤣🤣

من با قیمه و عدس پلو و ماکارونی حتما باید سالاد شیرازی بخورم