2777
2789
عنوان

دوستان گلم

| مشاهده متن کامل بحث + 22833 بازدید | 4218 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه ریسک نکن کوثر  اخه فکر میکنم خانوم آرومی هستی زیاد جسور نیستی  نگا خواهر شوهر من بر ...

خوب فهمیدی 

خیلی خیلی آروم وترسو ..از دعوا و بحث دوری میکنم همیشه 

دیگه نمیرم ..هنوز برا مامانم تعریف نکردم بفهمه میکشتم 

یه شب خواهرانم خونم بودن رفتن بیرون یهو دیدم سریع برگشتم جیغ میزدن میگفتن یه آدم سیاه پوش وسط جاده خشکش زده وقتی رفتیم کسی نبود 

حالا خواهرم میگه همون بوده یه مرده شیشه می‌کشه توهم میزنه ..

برام عجیبه غذای مورد علاقه شوهرم ماکارونی هست 

بفهمه ماکارونی پختم غذای شرکت رو نمیخوره 

الان پختم نصف شب بیاد غافلگیر میشه 😂

غذای مورد علاقه شوهرای شما چیه؟

برام عجیبه غذای مورد علاقه شوهرم ماکارونی هست  بفهمه ماکارونی پختم غذای شرکت رو نمیخوره  ...

هورراااا خدایا شکرت من ندیده از دنیا نرفتم 😂🙋🏻‍♀️

همیشه برام سوال بود چرا باباها ماکارونی دوست ندارن یا مثلا پسرا تا 10، 12 سالگی دوست دارن بعدش دیگه علاقه شون از بین میره 

نه خب دینی و شرعیش درسته ولی خب اپن مایندی گفتم شاید عادی جلوه اش بده مهسا 😁

شوخی میکنم عزیزم عقاید هرکس برام قابل احترامه 

ایشا مدرسه میری؟

چون طرف ما سال آخر کم میرن

هورراااا خدایا شکرت من ندیده از دنیا نرفتم 😂🙋🏻‍♀️ همیشه برام سوال بود چرا باباها ماکارونی دوس ...

افرین همین 

پدرم داداشام همگی اخم میکنن 

حالا شوهر من کباب شرکت رو به خاطرش نمیخوره 

امشب بهش نگفتم بیاد خوشحال میشه😄😄بااینکه غذا خورده مطمئنم تا ته قابلمه میخوره

شوخی میکنم عزیزم عقاید هرکس برام قابل احترامه  ایشا مدرسه میری؟ چون طرف ما سال آخر کم میرن

اره مجبوریم... اره نمیرن بعضیا یا کم میرن ولی مدرسه ما اتمام حجت کرده همش هم امتحان داریم اصلا نمیشه نرفت بعد مثلا یکی دوتا از بچه های اون کلاس دو هفته اول مدارس نیومده بودن سر کلاس بعد که اومدن ازشون تعهد گرفتن و با اینحال چندتا دبیرا سرکلاس راهشون ندادن کلا مکافات